Konyaspor deplasmanda Paşa'lar gibi!

Konyaspor deplasmanda güldü. Lige verilen araya puansız giren ve kritik bir maça çıkan Anadolu Kartalı, deplasmanda Kasımpaşa'yı iki golle geçti. Sol kanatta başlayan atakta 21. dakikada Alassane NDao takımını öne geçirdi. 90+6'da ise Uğurcan ceza alanın içerisinde penaltı kazandı. Guilherme son sözü söyledi (2-0) 36 puana yükselen yeşil beyazlılar rahat nefes aldı.
Konyaspor deplasmanda Paşa'lar gibi!

Konyaspor'dan hayati 3 puan. Anadolu Kartalı, Trendyol Süper Lig 32. hafta mücadelesinde Kasımpaşa'nın konuğu oldu. Potadan uzaklaşmak isteyen yeşil beyazlılar, Avrupa hayali kuran rakibine karşı mücadeleyi 2-0 kazandı. Sol kanatta başlayan atakta 21. dakikada Alassane NDao takımını öne geçirdi. 90+6'da ise Uğurcan ceza alanın içerisinde penaltı kazandı. Guilherme son sözü söyledi.

pasa.jpg

KRİTİK 3 PUAN

Kasımpaşa hücum hattında gole yaklaşmasına karşın Jakub Slowik ve savunma oyuncuları skora izin vermedi. Fahrudin Omerovic'in talebeleri Başakşehir ve Pendikspor'dan sonra Kasımpaşa'yı da deplasmanda yendi ve puanını 36'ya çıkartarak kritik bir 3 puana imza attı. Anadolu Kartalı 3 maç aranın ardından kalesinde gol görmedi. Konyaspor gelecek hafta sahasında Alanya'yı konuk edecek.

aa-20240413-34258417-34258414-kasimpasa-tumosan-konyaspor.jpg

KASIMPAŞA

Gianniotis- Porozo-Omeruo- Winck-Yasin-Gökhan-Aytaç- Hayradinovic-Fall-Mortadha- Da Costa

KONYASPOR

Slowik-Uğurcan-Adil-Hadebe-Guilherme-NZonzi-Soner- NDao-Oğulcan-Ethemi-Sambou

 Muhabir
Etiketler :