Konyaspor Diouf’u açıklamaya hazırlanıyor

Süper Lig’in namağlup 4 takımında biri olan Konyaspor, forvet transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına vardığı Mame Biram Diouf’u 1 yıllığına kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Dün Konya’da sağlık kontrollerinden geçen Senegalli oyuncunun, bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda imza atması bekleniyor.
Konyaspor Diouf’u açıklamaya hazırlanıyor

Süper Lig’in namağlup 4 takımında biri olan Konyaspor, forvet transferinde mutlu sona yaklaşıyor. Yeşil-beyazlılar, geçtiğimiz günlerde prensip anlaşmasına vardığı Mame Biram Diouf’u 1 yıllığına kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Dün Konya’da sağlık kontrollerinden geçen Senegalli oyuncunun bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediyesi Stadyumu’nda imza atması bekleniyor.

Forvet hattına daha önce Muhammet Demir ve Uche Ikpeazu’yu takviye eden Konyaspor yönetimi, Sokol Cikalleshi’nin ayrılığı sonrası o bölge için yeni bir isim ile anlaştı. Yeşil-beyazlı ekip, geçen sezon Hatayspor forması giyen ve bonservisi elinde olan 35 yaşındaki Mame Diouf ile her konuda anlaştı ve bugün imzaların atılması bekleniyor.

Oyuncunun maaş ı konusunda oluşan pürüzlerin giderildiği ve Konyaspor’u zorlayacak bir rakamının olmadığı da gelen bilgiler arasında.

Kariyerinde Molde, Manchester United, Blackburn, Hannover 96, Stoke City ve ülkemizde Hatayspor gibi takımlarda forma giyen 1.85 boyundaki Diouf, 393 maça çıkarken 125 gollük performans sergiledi.

Yılmaz Çelik-YENİ HABER

Etiketler :