Konyaspor düğmeye bastı

Spor Toto Süper Lig 30. haftada içeride Adana Demirspor'u konuk eden A. Konyaspor'da mücadelenin hakemi Sarper Barış Saka'nın kararlarıyla ilgili itirazlar vardı. MHK'nin sezon sonuna kadar dinlendirilecek olan hakemler listesinde Adana Demirspor maçı hakemi de var.
Konyaspor düğmeye bastı

Spor Toto Süper Lig 30. haftada içeride Adana Demirspor'u konuk eden A. Konyaspor'da mücadelenin hakemi Sarper Barış Saka'nın kararlarıyla ilgili itirazlar vardı. Yeşil beyazlılar Saka'nın bir daha kendi maçlarına verilmemesi ile ilgili söylemden, hakemlik ilişiğinin kesilmesine kadar uzanan tepkisi sonrası Süper Lig'deki 31. haftanın hakemleri arasında Sarper Barış Saka kendisine yer bulamadı.

aw874122-01.jpg

"HEP BİRLİKTE GÖRECEĞİZ"

MHK dün yaptığı açıklamada bazı formsuz hakemlerin lig sonuna kadar dinlendirileceği ve görev verilmeyeceği üzerine açıklamada bulunuldu. Dinlendirilecek hakemler arasında Arda Kardeşler, Yiğit Arslan, Alper Çetin, Sarper Barış Saka var. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen bayramdan bir gün önce hakemle ilgili tepkilerini ilettiklerini ve bundan sonraki süreci hep birlikte göreceğiz demişti.

 Muhabir
Etiketler :