Konyaspor eksik rakibine yenildi

Spor Toto Süper Lig 30. Hafta mücadelesinde Konyaspor, Adana Demirspor’u konuk etti. Sarper Barış Saka’nın düdük çaldığı mücadelede konuk ekip N’diaye ve Cherif’in golleriyle 2-1 geçti. Konyaspor’un tek golü Mahir Emreli’den gelirken hakem performansı çok konuşuldu.
Konyaspor eksik rakibine yenildi

Konyaspor’un Adana Demirspor’u konuk ettiği mücadelede ilk yarıda tempolu bir oyun vardı. Konuk Adana Demirspor orta alan ve kanatlardan tehlikeli ataklar geliştirirken, Konyaspor baskıyı kırmayı başardı. Dakikalar 28’i gösterdiğinde N’Diaye ile deplasman ekibi skoru 1-0’a getirdi. Gole cevap yeni transferlerden Mahir Emreli’den geldi. Emreli taç çizgisinden kaptığı topta sert şutla skoru 1-1 yaptı.

bayramin-tadi-kacti-1.jpg

KIRMIZI KART VE PENALTI

İkinci yarı kırmızı kartla başladı. Orta sahada Akintola ile Bouchalakis arasındaki pozisyonda, Akintola VAR uyarısıyla direkt kırmızı kart gördü. Ancak konuk ekip 58.dakikada Cherif ile penaltıdan tekrar öne geçti. Adana Demirspor atağında Cherif, Sehic’i geçemedi. Hakem Sarper Barış Saka müdahaleyi penaltı olarak yorumladı. Topun başına geçen Cherif penaltıdan Adana Demirspor’u 2-1 öne geçirdi.

bayramin-tadi-kacti-2.jpg

10 KİŞİYLE KAZANDILAR


Gol sonrası Arabamcom Konyaspor Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic Muhammet Demir’i oyuna alarak ofans gücünü arttırmak istedi. Savunmada açıklar veren Konyaspor Michalak’ın da oyuna girmesiyle tüm riskleri aldı. Fakat gol üretmede yeşil beyazlılar başarılı olamadı. Adana Demirspor 10 kişiyle müsabakayı 2-1 kazandı. Konyaspor 6 maç sonra yenilgiyle 90 dakikayı tamamladı.

 Muhabir
Etiketler :