Konyaspor en çok arananlar listesinde

Bilgi yarışmasında Konyaspor simgesi sorulan yarışmacı verdiği cevap ile yarışmadan elenirken, yaptığımız haber sonrasında önceki gün Konyaspor arama motorunda en çok aranan konu başlıklarında ülke gündemine 4. Sıraya girdi.
Konyaspor en çok arananlar listesinde

Kim Milyoner Olmak İster yarışmasında sorulan Çift Başlı Kartal simgesi, hangi takıma aittir sorusu üzerine yaptığımız haber dün Konyaspor’u Türkiye gündeminde en çok internetten aratılanlar listesine dahil ettirdi. Konyaspor, önceki gün Köksal Engür, Emeklilik Sistemi ve İsrail Son Dakika’dan sonra Türkiye’de arama motorunda en çok aranan konular listesinde haber konusu olmayı başardı.

search.jpg

YANLIŞ BİLMİŞTİ
Bilgi yarışmasında Konyaspor’un simgesi olan Çift Başlı Kartal Heykeli hangi takımın simgesi olduğu sorulmuş, seyirciler yarışmacıya Beşiktaş’ı seçtirmesinin ardından yarışmacı elenmişti. Yapılan haber sonrasında internet kullanıcıları arama motorunda Konyaspor’u 20 binden fazla aratarak Türkiye’de en çok merak edilenlerde 4. Sıraya yükseltti. Türkiye’de en çok aratılan ise Köksal Engür’ün vefatıydı.

simgeyi-bilemedi-2.jpg

 Muhabir
Etiketler :