Konyaspor evini unutacak!

Konyaspor yeni yıla hızlı başlayacak. Anadolu Kartalı liglerin 1 hafta ertelenmesiyle birlikte ocak ayında yoğun bir fikstüre girecek. Yeşil beyazlılar böylece 7-14 Ocak arasında oynayacağı 3 maçı da İstanbul'da olacak.
Konyaspor evini unutacak!

Konyaspor yeni yıla hızlı başlayacak. Anadolu Kartalı liglerin 1 hafta ertelenmesiyle birlikte ocak ayında yoğun bir fikstüre girecek. Yeşil beyazlıları en fazla zorlayacak konu ise deplasman. 19 Aralık'ta başlayacak 17. hafta mücadelelerinin ardından 16. hafta programı 10 Ocak haftası itibariyle uygulanacak. Fenerbahçe deplasmanına gecikmeli gidecek olan Konyaspor yeni yılda ilk maçı yine İstanbul'da.

deplasman-2-kopya.jpg


İSTANBUL'DAN ÇIKMAYACAK

Anadolu Kartalı 7 Ocak tarihinde Galatasaray deplasmanında oynayacak. Ziraat Türkiye Kupası 32 turunda Göztepe ile eşleşen Konyaspor'un 9-10-11 Ocak tarihleri arasında oynaması gereken kupa maçı ertelendi. Maç 16-17-18 Ocak arasında yapılacak. Arena'daki maçın ardından Konyaspor 10 Ocak haftasında Fenerbahçe ile Kadıköy'de oynayacak. Yeşil beyazlılar İstanbul'dan çıkmayacak.

deplasman-1-kopya.jpg
FİKSTÜR YOĞUNLUĞU

Galatasaray ve Fenerbahçe deplasmanlarının ardından İstanbul günlüğü devam edecek olan Anadolu Kartalı 14 Ocak tarihinde İstanbulspor'a konuk olacak. Yeşil beyazlılar böylece 7-14 Ocak arasında oynayacağı 3 maçı da İstanbul'da olacak. Anadolu Kartalı 2024'ün ilk ayında 6 lig, 1 kupa maçına çıkacak.

 Muhabir
Etiketler :