Konyaspor, Fenerbahçe'ye karşı avantajlarını kaybetti

Anadolu Kartalı, Fenerbahçe maçının 10 Ocak'a ertelenmesiyle rakibine karşı kullanacağı 2 avantajını kaybetti. Konyaspor rakip için Avrupa'da hayati öneme sahip Trnava maçından 3 gün sonra maç yapamayacak, savunma tandeminde Serdar Aziz de iyileşmiş olacak.
Konyaspor, Fenerbahçe'ye karşı avantajlarını kaybetti

Konyaspor takvimin değişmesiyle iki avantajdan faydalanamayacak. Anadolu Kartalı değişen maç fikstürü sonrasında 17 Aralık'ta karşılaşacağı Fenerbahçe ile 10 Ocak'ta oynayacak. Konyaspor hücum hattı 31 yaş ortalamasına sahip rakibine karşı Konferans Ligi'nden çıkmak için kritik öneme sahip olan S.Trnava ile oynadıktan 3 gün sonra oynayacaktı. Konyaspor rakibini yorgun yakalama şansını kaybetti.

serdar.jpg


SAVUNMA SORUNU ÇÖZÜLECEK

Diğer yandan savunmadaki sakatlıklar sonrasında son 4 resmi maçta da kalesini kapatamayan Fenerbahçe'de stoper Samet Akaydın'ın cezalı duruma düşmesiyle Djiku'nun yanında sol bek Oosterwolde görev alacaktı. Samet 10 Ocak'taki karşılaşmada Konyaspor'a karşı görev alamayacak ancak sakatlığı geçen Serdar Aziz Anadolu Kartalı ile oynanacak maçta tandemi tamamlayacak.

 Muhabir
Etiketler :