Konyaspor formasını çıkarmayan futbolcular!

Konyapspor’da formayı en çok giyen futbolcular ve yeni transferlerin oynadığı maç sayısı belirlendi. Buna göre yeşil beyazlı formayı en çok Guilherme, Calvo ve Soner Dikmen giydi. Ara transfer döneminde gelen oyunculardan Bouchalakis 10 kere oynadı. Metehan Mert siftah yapamadı.
Konyaspor formasını çıkarmayan futbolcular!

Süper ligde 2022-2023 sezonu geride kalırken yeşil beyazlıların en çok oynayan futbolcuları da belli oldu. Anadolu Kartalı’nın lejyonerleri ilerleyen yaşlarına rağmen formlarını yüksek tutarak takımlarını yalnız bırakmadılar. Konyaspor’da bu sezon forma giyen oyuncu Guilherme Sitya. Bu sezon yarıştığı tüm istatistiklerde şartları zorlayan başarılı sol bek, tüm resmi maçlarda 39 kere forma giydi.

takimin-lejyonerleri-2-001.jpg

METEHAN SÜRE ALAMADI
Tüm resmi maçların baz alındığı raporda Guilherme’nin ardından Soner Dikmen ve Francisco Calvo 37, Ahmet Oğuz 35 ve kaptan İbrahim Sehic 33 kere yeşil beyazlı formayı çıkarmadı. Anadolu Kartalı’nda ara transferde gelen oyunculara bakıldığında ise Bouchalakis, Emreli, Pozuelo ve Moreno 12 kez forma giydi. Yeni isimlerden Niko Rak 20 dk süre alırken Metehan Mert hiç forma bulamadı.

 Muhabir
Etiketler :