Konyaspor Futbol Akademisi'nden teşekkür

Konyaspor Futbol Akademisi, yayınladığı mesajla destek verenlere teşekkür etti.
Konyaspor Futbol Akademisi'nden teşekkür

Konyaspor Futbol Akademisi, son maçlarda A takıma verdiği oyuncularla adından sıkça söz ettirmişti.

Yeşil beyazlı akademiden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Altınordu FK ile oynadığımız ZTK maçında ilk 11’de yer alan ve sonradan oyuna giren Konyaspor Futbol Akademisi ‘nin genç futbolcularına bu imkanı veren destekleyen yanımızda olan herkese şükranlarımızı sunuyoruz.

Özellikle başından beri bize inanan ve her zaman destek olan Sayın Başkanımız Hilmi Kulluk ve yönetim kurulu üyelerimiz ile büyük bir cesaretle çocuklarımıza şans tanıyan teknik direktörümüz İsmail Kartal ve ekibine, akademi antrenörlerimize, personelimize teşekkürü borç biliyoruz.

Bununla birlikte heyecanımızı, sevincimizi birlikte birlikte paylaşan, gerek sosyal mecralar üzerinden gerekse direkt olarak tebriklerini, desteklerini ileten Büyük Konyaspor’umuzun Büyük Camiasına da özellikle teşekkür ediyoruz.

Henüz yolun başındayız. Bizim için güzel bir başlangıç oldu. Ancak; şımardan, şımartılmadan, her hafta üzerine koyarak, ayaklarımızı yere sağlam basarak, çok daha fazla çalışarak, ilerlemek zorundayız. 

Bu duygu ve düşüncelerle Konyaspor Futbol Akademisi olarak camiamızı saygı ve muhabbetle selamlıyor destekleriniz için bir kez daha teşekkür ediyoruz.

KONYASPOR FUTBOL AKADEMİSİ