Konyaspor-Galatasaray maçında farklı hakem değerlendirmeleri

Mücadelenin 14. dakikasında Ahmet Oğuz ve Dubois arasındaki pozisyon tartışma yarattı. Hakem yorumcuları sarı kart pozisyonu farklı değerlendirdi.
Konyaspor-Galatasaray maçında farklı hakem değerlendirmeleri

26. Haftanın açılış maçında Konyaspor'un Galatasaray'ı konuk ettiği mücadenin 14. dakikasındaki pozisyon kamuoyunda tartışma yarattı. Pozisyonla ilgili eski hakemlerden farklı yorumlar geldi.

"HAKEM MAÇA ETKİ ETTİ"
Eski Hakem ve yayıncı kuruluşta hakem yorumcusu Deniz Çoban pozisyonla ilgili, "Maçın 14. dakikasında, Ahmet Oğuz, Dubois’e faul yaptı, hakem avantaj oynattı. Pozisyonun ardından Ahmet Oğuz sarı kart gördü. Bence burada gösterilen sarı kart yanlıştı, kırmızı kart olmalıydı. Çünkü Ahmet Oğuz geriden hız alarak, kramponun vidaları ile rakibine yaralayıcı bir müdahalede bulunmuştu. Bu dakikada Ahmet Oğuz’un oyundan ihracı gerekirdi" diye konuştu.

"SARI KART YETERLİ"

Spor kanalında hakem yorumculuğu yapan Eski Hakem Erman Toroğlu, "Bence sarı kart. Kolay kolay kırmızı kart çıkmaz. Futbolda böyle pozisyonlar var, olur öyle şeyler. Top olmadan Ahmet Oğuz öyle sert müdahale etmese zaten hiç konuşmam ve direkt kırmızı kart gösterirdim. Ama kontrolsüz de olsa top için gidiyor. Sarı kartın yeterli olduğunu düşünüyorum." dedi.

"ZORBAY KÜÇÜK'Ü ÇOK BEĞENDİM"

Eski Hakem ve spor yorumcusu Ahmet Çakar ise pozisyonla ilgili, "Bir-iki ufak faul hatasına rağmen ben hakem Zorbay Küçük'ü çok beğendim. Yavaş yavaş tedirgin ve ezik görüntüsünden uzaklaşıyor, b
u çok büyük bir artı. Ayrıca kararlarıyla, davranışlarıyla da çok olumlu bir görünüm sergiledi" diye konuştu.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :