Konyaspor Galatasaray'dan 3 ismi yakından izliyor

Transferler lig başlamadan bitirmeyi amaçlayan Konyaspor’da Galatasaray’ın iki Rumen oyuncusu Morutan ve Cicaldau yeniden gündeme geldi. Yeşil beyazlılar, Abdülkerim transferi sonrası sarı kırmızılılarla iletişim ağını geliştirdi. Anlaşılması durumunda bir Türk genç oyuncu da listede.
Konyaspor Galatasaray'dan 3 ismi yakından izliyor

İkili ilişkiler devreye girdi. Konyaspor’un geçmiş sezonda Abdülkerim Bardakçı transferinden dolayı sarı kırmızılılar ile iyi bir iletişim ağı sağlandı. Bu doğrultuda yeşil beyazlılar Galatasaray’dan Morutan ve Cicaldau’ya talip olmuş, ilk temaslar sonrasında bekleme kararı alınmıştı. Galatasaray’da Morutan sarı kırmızılıların kampa gitti. Teknik Direktör Okan Buruk oyuncunun durumunu görmek istedi.

konyaspor-galatasaray-2-001.jpg

TERCİH EDİLEN İSİM CİCALDAU
Morutan ile ilgili kampta olumlu bilgiler gelmesine rağmen Konyaspor oyuncu için devreye girerse transferi düşünülecek. Ancak teknik heyet iki Rumen oyuncu arasından tercihini Cicaldau’dan yana kullanmak istediği öğrenildi. Galatasaray’ın kampına götürülmeyen oyuncu için Süper Lig’den Konyaspor’dan sonra 3 kulüp daha var. Ancak yeşil beyazlılar bitirmek isterse yardımcı olunacak.

 Muhabir
Etiketler :