Konyaspor galibiyeti ilginç rakamları getirdi

Konyaspor'un Galatasaray'ı yenerek ulaştığı 3 puan birçok ilginç istatistiği ortaya çıkardı. Bir sezona yetecek rakamlar 90 dakikanın içerisine sığdı.
Konyaspor galibiyeti ilginç rakamları getirdi

Konyaspor'un haftalar sonra galibiyetle tanışmasının ardından ilginç rakamlar ortaya çıktı. Bir sezona sığacak tüm rakamlar neredeyse 90 dakikanın içine sığdı. Bunlardan bir tanesi yeşil beyazlıların 62. dakikada Soner Dikmen'in ayağından bulduğu gol. Anadolu Kartalı Dikmen'in golüyle ligde 600 dakika sonra ağları havalandırdı. 90+3'te Oğulcan Ülgün'ün attığı gol ise geriden maç çevirme sorununu bitirdi.

site.jpg

GERİDEN MAÇ ÇEVİRİLDİ
En son Konyaspor'un Kayserispor'a konuk olduğu 13 Kasım 2022'de oynanan ve yeşil beyazlıların 2-1 geçtiği müsabakada Konyaspor geriye düşmüş ancak maçı attığı galibiyet golleriyle 3 puanı hanesine yazdırmıştı. Çift Başlı Kartal 4 ay sonra geriden maçı çevirdi. Konyaspor bay haricinde 9 hafta sonra ilk galibiyetini alırken bu galibiyet Galatasaray'ın 14 maçlık yenilmezlik serisine son vermiş oldu.

goruntu-2.jpg

İÇ SAHADA 5 AY GEÇTİ
26. haftanın en çok izlenen maçı Konyaspor maçı oldu. Lideri konuk eden yeşil beyazlılar 28.008 seyirci ortalamasıyla haftanın seyircisi en yüksek maçı oldu. Konyaspor, 8. haftada oynanan Ümraniyespor maçı sonrasında 5 ay sonra ilk kez Konya Stadyumu'nda 3 puana ulaşırken Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic ilk üç puanını kazanırken ilk defa takımı başında ligde gol sevincine ulaşmış oldu.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :