Konyaspor-Gaziantep FK, Bitsin artık hasret!

Konyaspor sahasında yeni bir sayfa açmak istiyor. Geçen sezon deplasmanda sahasından daha fazla puanla ayrılan Anadolu Kartalı bu sezon ki oynadığı ilk iç saha maçından beraberlikle ayrıldı. Konyaspor en son içerde Trabzonspor’u 2-1 geçti.
Konyaspor-Gaziantep FK,  Bitsin artık hasret!

Konyaspor sahasında Gaziantep FK’yı konuk edecek. 22-23 sezonunda dış sahada içeriden daha fazla puan toplamayı başaran Anadolu Kartalı, kırmızı siyahlıları yenerek galibiyet hasretine son vermek istiyor. Konyaspor sahasında son galibiyetini 4 ay önce kazanabildi. Yeşil beyazlılar ligin 32. Haftasında 29 Nisan’da tarihinde Trabzonspor’u Konya’da 2-1 geçti. Ardından sahasında 3 maçta berabere kaldı.

4-aylik-hasret-2.jpg

TARAFTAR SKORU DEĞİŞTİRDİ
Taraftar desteğini yeniden kazanmak ve yeni bir sayfa açmak isteyen Aleksandar Stanojevic’in talebeleri, sahasındaki son galibiyetinde Trabzonspor’a karşı Hamsik ile geri düşmesine karşın taraftarların desteğini arttırmasıyla 36. Dakikada Pouzelo, 85. Dakikada ise Soner Dikmen ile sonuca gitmişti. Konyaspor daha sonra İç sahada Kayserispor, Karagümrük ve İstanbulspor ile berabere kaldı.

 Muhabir
Etiketler :