Konyaspor geçit vermedi!

3 puanı korumakta zorlanan Konyaspor buna rağmen maçlarını puansız tamamlamıyor. Ocak ayında istediği puanları toplamayan yeşil beyazlılar, şubat-mart aylarında ise oynadığı 7 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Son yenilgi Beşiktaş maçı.
Konyaspor geçit vermedi!

Oyunun son bölümlerinde kalesini gole kapatamayan ve galibiyeti koruyamayan Konyaspor buna rağmen yenilgi yüzü görmüyor. Fahrudin Omerovic’İn talebeleri, savunma kurgusunu geliştirdikten sonra ligde puanlar kazanmaya başladı. Ocak ayında istediği puanları toplamayan yeşil beyazlılar şubat-mart aylarında ise oynadığı 7 maçta sadece 1 yenilgi aldı. Konyaspor’da son yenilgi ise Beşiktaş.

yenilgiyi-unuttu-1.jpg


KAYIP VERMEYELİM

Anadolu Kartalı, iki aylık fikstürde 3 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 yenilgi ile 12 puan toplayarak ateş hattından uzaklaştı. Teknik Direktör Fahrudin Omerovic lige verilen arada oyuncularından takımın en çok kalesinde gol gördüğü 81 ila 90. Dakikalar arasında yenilen gollerdeki hataları gösterecek ve skoru korumada onlardan sakin kalmasını isteyecek. Konyaspor özellikle iç saha maçlarında kayıp istemiyor.

 Muhabir
Etiketler :