Konyaspor geleneğini değiştirmedi!

Anadolu Kartalı geçmiş dönemlerde yeşil beyazlılarda yardımcı antrenörlük yapan Fahrudin Ömerovic ile sezon sonuna kadar anlaştı. Uzun yıllar boyunca Türk hoca kültürünü sürdüren Konyaspor, 1992 yılından bu yana Türk hocaların haricinde yalnızca Balkan ülkesinde doğan yabancı hocalarla çalıştı.
Konyaspor geleneğini değiştirmedi!

Konyaspor teknik direktörünü belirledi. Anadolu Kartalı geçmiş dönemlerde yeşil beyazlılarda yardımcı antrenörlük yapan Fahrudin Ömerovic ile sezon sonuna kadar anlaştı. Ömerovic takımının yarın antrenmanına katılacak ve perşembe günkü Göztepe mücadelesinde kenardaki yerini alacak. TÜMOSAN Konyaspor Ömerovic kararı ile birlikte 32 yıldır süren Balkan ekolünü devam ettirdi.

omerovic-donemi.png


BALKAN GELENEĞİ BOZULMADI

Uzun yıllar boyunca Türk hoca kültürünü sürdüren Konyaspor, 1992 yılından bu yana Türk hocaların haricinde yalnızca Balkan ülkesinde doğan yabancı hocalarla çalıştı. 32 yıl önce Polonyalı Franciszek Smuda ile çalışan Anadolu Kartalı, daha sonra çalıştığı yabancı hocaların hepsinde Balkan ülkelerinden seçti. 1992 Hüsnü Macuni (Kosova) Bijedic (Bosna) Susic (Bosna) Stanojevic (Sırbistan) Ömerovic (Bosna)

smuda.jpg

 Muhabir
Etiketler :