Konyaspor gol modunu açtı!

Anadolu Kartalı’nda Teknik Direktör Hakan Keleş yönetiminde savunmadaki sorunlar devam ederken, hücumsal olarak daha fazla gol pozisyonu üretiyor ve skor yapıyor. Yeşil beyazlılar Hakan Keleş ile 6 maça çıktı, 9 gol atarak 1.5 oranı yakaladı. Konyaspor bu maçlardan 5 puan çıkarttı.
Konyaspor gol modunu açtı!

Konyaspor ofans ataklarını geliştirdi. Ligin en az gol atan takımlarından birisi olan Anadolu Kartalı, Hakan Keleş’in göreve geldiği dönemden bu yana 1’i kupa olmak üzere toplam 6 maça çıktı. Yeşil beyazlılar bu karşılaşmalarda 8 gol attı, kalesinde 8 gol gördü. Keleş, Stanojevic dönemine göre hücumsal olarak takımına pozitif katkı sağlarken gol yeme sorunu ile ilgili gelişme sağlanmadı.

gol-modu-acik-2.jpg


“TEMASLI OYNAMALIYIZ”

15. sırada yer alan Konyaspor Süper Lig’de toplam 15 kez rakiplerini santraya gönderdi. Sokol Cikalleshi ve Guilherme Sitya takımın gol yükünü çekiyor. Diğer yandan Anadolu Kartalı savunmada zorlanıyor. Ligin en az gol atan takımı Alanyaspor’a kalesini 2 kez gole kapatamayan yeşil beyazlılar, 20 kez topu ağlarından çıkardı. Hakan Keleş takımın daha agresif olması gerektiğini ifade etmişti.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :