Konyaspor golcüsüne kavuşuyor! Önce kontrol sonra imza

Konyaspor, prensipte anlaşmaya vardığı İspanyol forvet Jesus Jimenez'in Konya’ya gelmesini bekliyor. Polonya’dan yola çıkacak golcü oyuncunun hafta sonu şehre gelerek resmi sözleşmeye imza atacağı öğrenildi.
Konyaspor golcüsüne kavuşuyor! Önce kontrol sonra imza

Sportif başarı elde ederek kulüp borcunu azaltmak isteyen Konyaspor’da transfer çalışmaları büyük bir titizlikle yürütülüyor. Teknik patron İlhan Palut’un raporu doğrultusunda hamleler yapan transfer komitesinin, prensipte anlaştığı İspanyol forvet oyuncusu Jesus Jimenez’in hafta sonu Konya’da olması bekleniyor. Polonya’nın Górnik Zabrze takımında forma giyen 27 yaşındaki golcü oyuncu, sağlık kontrolünden geçtikten sonra pürüz çıkmaması durumunda kendisini yeşil-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza atacak.

HÜCUM HATTI GÜÇLENECEK
Polonya’nın en üst ligi olan Ekstraklasa’da bu sezon 5 maça çıkan ve ağları 3 kez sarsan İspanyol Jesus, geçtiğimiz sezon ise yine aynı ülkede çıktığı 31 maçta 15 gol atarken, 3 asist yapmayı başardı. Hücum hattını bitirici bir isimle güçlendirmek isteyen Konyaspor ise oyuncunun bir an önce Konya’ya gelerek takımla çalışmalara başlamasını istiyor. Anadolu Kartalı, Jesus Jimenez transferini noktalaması durumunda kanat mevkisine de bir takviye yapmayı planlıyor.gokhan-celik.jpgYÖNETİCİ GÖKHAN ÇELİK DOĞRULADI
Transferi doğrulayan Konyaspor yöneticisi Gökhan Çelik ise ‘Hırvat oyuncu Robert Murić, şuan gündemimizde değil. Bu oyuncuyla daha önce görüştük, ancak anlaşamadık ve transferinden vazgeçtik. Listemizde bulunan kanat oyuncusu ile görüşmelerimiz sürüyor. Forvet konusunda ise İspanyol futbolcunun Konya’ya gelmesini bekliyoruz. İnşallah hafta sonunda bir aksilik olmazsa resmi sözleşme imzalayacağız’ diye konuştu.

ozgokcen-palut-001.jpgBAŞKAN, TRANSFER HAKKINDA KONUŞTU
Transfer çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ise teknik direktör İlhan Palut’un raporu doğrultusunda çalıştıklarını açıkladı. Özgökçen “Göreve geldiğimizden bu yana birçok oyuncuyla sözleşme imzaladık. Yeni gelen oyuncularımızın hepsi hemen takıma adapte oldu. Kanat ve forvet transferi için ise çalışmalarımızı sürdürüyoruz ve en kısa süre içinde eksik mevkiler için transferlerimizi yapacağız” ifadelerini kullandı. 

KUPA ŞAMPİYONLUĞU HEDEFLENİYOR
Daha önce Türkiye Kupası ve Süper Kupa şampiyonluğu yaşadıklarını hatırlatan Başkan Özgökçen, gözlerini yeniden Türkiye Kupası'na diktiklerini söyledi. Özgökçen, “Konya şehri takımını takip eden bir seyirciye potansiyeline sahip. Mütevazi bir takımız. Ligi en üst noktada bitirmek istiyoruz. Anadolu takımları için Ziraat Türkiye Kupası çok büyük önem arz ediyor. Bu noktada Türkiye Kupası şampiyonu olmayı istiyoruz. Konya şehri en güzelini hak ediyor” diye konuştu.

konyaspor-baskani-fatih-o-172-2-41.jpgMİLLİ TAKIMA AÇIK DAVET
Puan kayıpları yaşayan A Milli takımın yeniden Konya taraftarıyla kucaklaşması gerektiğini sözlerine ekleyen Özgökçen, ‘A Milli Takımı Konya’da görmek istiyoruz. Eminim ki A Milli Takımımız da Konya'yı özlemiştir. Geçmişte stadyumumuzda çok büyük başarılara imza attık. En kısa sürede Konya'da bir milli maç oynandığı takdirde stadımız pandemi koşulları doğrultusunda hınca hınç dolacaktır” dedi.
VELİ ÖZKAN / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :