Konyaspor güç depoluyor

Süper Lig'de 2020/2021 sezonunun başlamasına kısa bir zaman kala çalışmalarında tempo arttıran İttifak Holding Konyaspor, güç depoluyor. Yeşil beyazlı futbolcular, bugünkü antrenmanında kuvvet ve çabukluk çalışması yaptı.
Konyaspor güç depoluyor

Yeni sezonun ilk haftasını BAY geçip ilk maçını ikinci haftada Gençlerbirlği karşısında oynayacak olan İttifak Holding Konyaspor, Kayacık Tesisleri'nde yaptığı antrenmanlarla hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Bülent Korkmaz ve yardımcılıları nezaretinde gerçekleştirilen idmanlarda oyuncuların performansı teknik heyeti mutlu ediyor. Ülke milli takımlarında bulunan oyunculardan Amir Hadziahmetovic, İbrahim Sehic, Deni Milosevic, Nejc Skubic, Erdon Daci ve Levam Shengelia yeşil beyazlıların son çalışmalarına katılmadı. Bugün sabah saatlerinde yaptığı hazırlıkla yeni sezon çalışmasını sürdüren Anadolu Kartalı’nda İki gruba ayrılan oyuncular, koşu ve ısınma hareketleri ile başlayan antrenmanı kuvvet-çabukluk çalışması ile sonlandırdı.

ALT YAPIYA ÖZEL İLGİ

Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın talimatıyla alt yapıdan 2003 doğumlu İzzet Karaboğa, 2003 doğumlu Emre Pehlivan ve 2004 doğumlu kaleci Mehmet Erdoğan da yeşil beyazlıların Kayacık'ta devam eden yeni sezon hazırlıklarına dahil oldu. Yine geçen sezon A takıma dahil olan Ali Karakaya ve Şener Kaya da çalışmalarda yer aldı. Teknik Direktör Bülent Korkmaz'ın gençlere özel önem verdiği, formayı hak etmeleri halinde bu futbolculara maçlarda görev vereceği öğrenildi.