Konyaspor haftayı nasıl kapattı, son durum

Trendyol Süper Lig 2. hafta maçları oynandı. Geçtiğimiz haftaya göre az gol atılan bu hafta 18 kez fileler havalandı. TÜMOSAN Konyaspor ise eşitlik sayısını bu hafta da değiştiremedi. Antalyaspor deplasmanında yeşil beyazlılar 1-1 berabere kaldı. Yeşil beyazlılar haftayı 11. sırada kapattı.
Konyaspor haftayı nasıl kapattı, son durum

Trendyol Süper Lig 2. hafta mücadeleleri pazartesi günü oynanan müsabakalar ile sona erdi. Geçtiğimiz haftaya göre az golü atılan bu hafta 18 kez fileler havalandı. 2. hafta beraberlik haftası oldu. Oynanılan 10 maçın 6'sında eşitlik maç boyunca bozulmadı. Haftanın dikkat çeken maçı Dolmabahçe'deydi. Beşiktaş- Pendik 1-1 berabere kaldı. Fenerbahçe 2 golle liderlik koltuğuna geçti.

aa-20230818-31946810-31946806-bitexen-antalyaspor-tumosan-konyaspor.jpg

Konyaspor ise eşitlik sayısını bu hafta da değiştiremedi. Anadolu Kartalı geçen hafta sahasında İstanbulspor ile bu hafta ise Antalyaspor deplasmanında 1-1 berabere kaldı. Geçen sezonun en çok berabere kalan takımı olan yeşil beyazlılar, çizgisini bozmadı ve 2 maçta 2 beraberlik aldı. Sokol Çikalleshi takıma gollerle döndü, Arnavutluklu golcü 2 kere rakibi santraya göndermeyi başardı.

 Muhabir
Etiketler :