Konyaspor-Hatayspor, 3 puanın şifreleri!

Konyaspor, cumartesi günü Süper Lig’de kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Puanları birbirine yakın iki takımın maçında Anadolu Kartalı ‘nın kazanmak dışında çaresi yok. İki takımda oyunun son dakikalarında kalesinde golü engelleyemiyor.
Konyaspor-Hatayspor, 3 puanın şifreleri!

Konyaspor, cumartesi günü Süper Lig’de kritik bir 90 dakikaya çıkacak. Puanları birbirine yakın iki takımın maçında Anadolu Kartalı ‘nın kazanmak dışında çaresi yok. Yeşil beyazlılar için en kritik konu maçların ikinci yarıları. Kalesinde 39 gol gören Konyaspor bu gollerin yüzde 31’ini 81 ila 90. dakikasında engel olamıyor.Hoca, mental ve fiziksel olarak takımın bu sorununu çözmeye çalışacak.

konyaspor.jpg


SON DAKİKALARA DİKKAT

Konuk Hatayspor ‘un da zayıf karnı son dakikalar. Güney ekibi gollerin çoğunluğunu (yüzde 29) son 10 dakikasında kalesinde görüyor. Volkan Demirel’in ekibi buna rağmen maçtan düşmüyor. Hatayspor 70 ila 90 dakikalar arasında yüzde 40 gol atma oranı ile son dakikalarda rakiplerini düşündürüyor. Omerovic maçların son 20 dakikasında önlem almak durumunda . Konyaspor savunmasına güveniyor.

 Muhabir
Etiketler :