Konyaspor - Hatayspor | İLK 11'LER BELLİ OLDU

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında bugün sahasında Atakaş Hatayspor’u konuk edecek. Saat 13.30'da başlayacak mücadelede ilk 11'ler belli oldu.
Konyaspor - Hatayspor | İLK 11'LER BELLİ OLDU

İLK 11'LER

KONYASPOR: Sehic, Skubic, Ahmet, Abdülkerim, Guilherme, Jevtovic, Amir, Sekidika, Rahmanovic, Bytyqi, Cikalleshi    

Teknik Direktör: İlhan Palut

HATAYSPOR: Munir, Popov, Billong, Santos, Katranis, Aabid, Ribeiro, Sackey, Kamara, Akintola, Boupendza

Teknik Direktör: Ömer Erdoğan

STAT: MEDAŞ Konya Büyükşehir

YAYIN:beIN SPORTS HD1

HAKEM: Atilla Karaoğlan

SAAT: 13.30
 

KONYASPOR NEFES ALMAK İSTİYOR

Spor Toto Süper Lig’in 37. haftasında İttifak Holding Konyaspor’un rakibi Atakaş Hatayspor olacak. Ligde son 4 maçtır kazanamayan ve düşüşe geçen yeşil beyazlılar, henüz tam anlamıyla ateş hattından uzaklaşamadı. Geçen hafta deplasmanda Çaykur Rizespor’a 5-3 gibi farklı bir skorla mağlup olan Anadolu Kartalı’nda moraller bozulurken, bugünkü maçta tüm hesaplar galibiyet üzerine yapıldı. Haftaya 41 puanla 13. sırada giren yeşil beyazlılar, 53 puanla 6. sırada bulunan Hatayspor’u yenerek rahat bir nefes almayı planlıyor. Konyaspor ile Hatayspor’un karşılaşacağı Süper Lig 37. hafta maçı bugün MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda saat 13.30’da başlayacak. Karşılaşmayı hakem Atilla Karaoğlan yönetecek.

KONYASPOR’DA HAZIRLIKLAR TAMAM

İttifak Holding Konyaspor, bugün oynayacağı Hatayspor maçının hazırlıklarını dün öğle saatlerinde Kayacık Tesisleri’nde Teknik Direktör İlhan Palut ve yardımcı antrenörler yönetiminde gerçekleştirdiği antrenmanla tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Antrenmana tedavilerine devam edilen ve takımdan ayrı çalışan futbolcular katılmadı. Isınma hareketleri ile başlayan antrenmanda gruplara ayrılan oyuncular, savunma ve hücum organizasyonlarının ardından şut çalışması yaptı. Antrenman, çift kale maç ile sona erdi.

DÜDÜK ATİLLA KARAOĞLAN’DA

Spor Toto Süper Lig'de 37. haftanın maçlarını yönetecek hakemler belli oldu. İttifak Holding Konyaspor'un bugün sahasında oynayacağı AtakaşHatayspor müsabakasında hakem Atilla Karaoğlan düdük çalacak. Karşılaşmada Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Mehmet Kısa ve Bahtiyar Birinci yapacak. Mücadelnin dördüncü hakemi ise Mustafa Kürşad Filiz olacak. İttifak Holding Konyaspor, hakem Atilla Karaoğlan'ın yönetiminde tarihindeki ikinci maçına çıkacak. Daha önce Karaoğlan'ın yönettiği maçtan galibiyetle ayrılan yeşil beyazlılar, bu karşılaşayı da 3 puanla tamamlamayı hedefliyor. Konyaspor'un Atilla Karaoğlan'ın orta hakem olduğu ilk maçında 17 Temmuz 2020 tarihinde deplasmandaTrabzonspor'u 4-3 yenmeyi başarmıştı. Karaoğlan o maçta yeşil beyazlılar adına sarı veya kırmızı kart çıkarmazken, Konyaspor lehine 1 kez penaltı kararı vermişti.

HATAYSPOR İLE İKİNCİ MÜCADELE

İttifak Holding Konyaspor, bugün sahasında konuk edeceği AtakaşHatayspor ile tarihindeki ikinci kez rakip olacak. Ekipler ilk kez bu sezonun ilk yarısında karşılaşmıştı. Ligin 16. hafta maçında Hatay'da oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip 2-1'lik skorla kazanmıştı. Mücadelede Hatayspor'un gollerini Aaron Boupendza atarken, yeşil beyazlıların tek golü ArtemKravets'ten gelmişti.

KONYASPOR'DA 5 İSİM CEZA SINIRINDA

İttifak Holding Konyaspor'da 5 futbolcu, sarı kart cezası sınırında bulunuyor. Yeşil beyazlılarda savunmacı NejcSkubic ile Abdülkerim Bardakcı, orta saha futbolcusu Amir Hadziahmetovic ve forvet oyuncuları ArtemKravets ile SokolCikalleshi'nin 3'er sarı kartı bulunuyor. Bu futbolcular, bugün iç sahada oynanacak AtakaşHatayspor müsabakasında forma giymeleri ve sarı kart görmeleri halinde, bir sonraki hafta deplasmandaki Galatasaray karşılaşmasında forma giyemeyecek. Konyaspor'un Galatasaray ile oynayacağı Süper Lig 38. hafta maçı ise Türk Telekom Stadyumu'nda 28 Nisan Çarşamba günü saat 20.30'da başlayacak.

KONUK HATAYSPOR, KONYASPOR'A HAZIR

Hatayspor, dün Teknik Direktör Ömer Erdoğan yönetiminde Osman Çalgın Tesisleri'nde yaptığı idmanla Konyaspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Antrenmanda 5'e 2 top kapma çalışması ve taktik idman gerçekleştiren bordo-beyazlı ekipte morallarin yerinde olduğu gözlemlendi. Takımda sarı kart cezalısı MameDiouf ile sakatlıkları bulunan Soner Örnek ve Selim Ilgaz dışında eksik bulunmuyor. Bordo beyazlı takım, dün akşam saat 17.00'de özel uçakla Konya'ya gelerek konaklayacağı otele yerleşti ve maç saatini beklemeye çekildi.
 

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :