Konyaspor havlu attı!

Ziraat Türkiye Kupası'na 3. turda katılan Konyaspor, çeyrek final mücadelesinde Beşiktaş'a mağlup oldu. Dolmabahçe'de oynanan karşılaşmayı ev sahibi ekip Salih Uçan ve Cenk Tosun'un golleriyle 2-0 kazandı. Konyaspor lige döndü, Beşiktaş yarı finalde.
Konyaspor havlu attı!

Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final maçında Konyaspor deplasmanda Beşiktaş ile karşı karşıya geldi. Tek maç eleminasyon sisteminin uygulandığı müsabakada ilk yarıyı siyah beyazlılar 1-0 önde kapattı. Salih Uçan 32. dakikada Beşiktaş'ı öne geçirdi. Konyaspor golden sonra oyun üstünlüğünü eline aldı. Oğulcan Ülgün ve Muhammet Demir yeşil beyazlılar adına beraberlik golünü kaçırdı.

kupa-mac-2-kopya.jpg

CENK FARKI AÇTI

Karşılaşmanın ikinci yarısında Cenk Tosun 58. dakikada attığı golle farkı ikiye çıkardı. Konyaspor Alassane NDao ve Yunus Mallı ile gole yaklaşsa da sonuç çıkmadı. Anadolu Kartalı, 3. turda dahil olduğu Türkiye Kupası'na çeyrek finalde veda etti. Beşiktaş adını yarı finale yazdırdı ve Ankaragücü ile eşleşti. Ziraat Türkiye Kupası'nda Ankaragücü, Trabzonspor ve Beşiktaş üst tura yükseldi.

 Muhabir
Etiketler :