Konyaspor, hücum hattını belirliyor! Hassan ve Cikalleshi bilmecesi…

Konyaspor'da yarın oynanacak Trabzonspor karşılaşmasının öncesinde teknik heyet, hücum hattını güçlü oluşturabilmek için kafa yoruyor
Konyaspor, hücum hattını belirliyor! Hassan ve Cikalleshi bilmecesi…

Yarın saat 17.00'da başlayacak ve zirveyi yakından ilgilendiren zorlu Konyaspor -Trabzonspor maçının öncesinde Konyaspor teknik direktörü İlhan Palut, hücum hattını güçlü oluşturabilmek için yoğun çaba sarfediyor. Sokol Cikalleshi'nin ileride yalnız ve etkisiz kaldığı Giresunspor karşılaşmasında yanına Ahmed Hassan'ı alan ve ileride üretken olmaya çalışan teknik patron İlhan Palut, Trabzon'u yıkmak için kolları sıvadı.

CIKALLESHI'Yİ KAYBETMEK İSTEMİYOR 
Hücumda gol ayaklarını etkili kullanmak isteyen Hoca'nın Cikalleshi'yi kanat, Hassan'ı ise forvet oynatabileceği kulislerde yer alıyor. Mısırlı golcü Ahmed Hassan, gelmeden önce takımın gol yükünü çeken ve puanlar kazandıran Sokol Cikalleshi'yi de kaybetmek istemeyen Palut'un Arnavut forveti ansızın kesmek istemediği ve bu durumun Hoca'nın işini zorlaştırdığı bilgisine ulaşıldı. 

AHMED HASSAN'IN AKLI İLK 11'DE
Mısırlı golcü Ahmed Hassan'ın ise kendini hazır hissettiği ve ilk 11'de forma giymek istediği öğrenildi. Antrenmanlarda da etkili performans gösteren Kouka'nın ilk 11'e göz kırptığı aktarıldı. Tüm bu veriler üzerine hücum hattını etkili kullanmak isteyen İlhan Palut'un, Trabzonspor maçına Cikalleshi ile mi Hassan ile mi ya da ikisi ile birlikte mi çıkacağı merak edilen konuların başında yer alıyor.  
VELİ ÖZKAN - YENİ HABER GAZETESİ