Konyaspor İç Anadolu'da kalacak!

Trendyol Süper Lig'de 5 ila 18. haftalar arasında oynanacak maçların takvimleri açıklandı. Yeşil beyazlılar 15 gün içinde 2 iç saha, 1 kere ise Ankara'da maç yapacak. Tek uzak deplasman ise 8. haftadaki Hatay maçı olacak.
Konyaspor İç Anadolu'da kalacak!

Trendyol Süper Lig'de 5 ila 18. haftalar arasında oynanacak maçların takvimleri açıklandı. Ekim ayında verilecek olan ikinci milli ara öncesi Konyaspor Çaykur Rizespor, Ankaragücü, Beşiktaş ve Hatayspor ile karşı karşıya gelecek. Ligde geride kalan 4 hafta 2 puan ortalaması yakalamayı başaran Stanojevic'in öğrencileri 4 maç içerisinde 2 kere iç saha, bir kere yakın deplasmana gidecek.

deplasman.jpg

İÇ ANADOLU'DA KALACAK
Başlangıcı 16 Eylül'de iç sahada Rizespor maçı ile yapacak olan Anadolu Kartalı, 6. haftada Başkent'e gidecek ve sarı lacivertlilerin konuğu olacak. Beşiktaş'ı Konya'da ağırlayacak olan yeşil beyazlılar 15 gün içinde 2 iç saha, 1 kere ise Ankara'da maç yapacak. İç Anadolu'dan ayrılmayan Konyaspor, 8 Ekim'de Hatay deplasmanına gidecek. Konyaspor içeride alınacak puanlar ile yeni hedef planlayabilir.

 Muhabir
Etiketler :