Konyaspor iç sahada az attı, az yedi

Spor Toto Süper Lig’in ilk 14 haftalık bölümünde sahasında oynadığı 6 maçta 4 gol atarak iç sahada en az gol atan takım arabam.com Konyaspor oldu.
Konyaspor iç sahada az attı, az yedi

İÇ SAHADA MAÇ BAŞINA 1 GOL ATTI

Yeşil-beyazlı ekip, Dünya Kupası nedeniyle liglere verilen ara öncesi çıktığı 14 maçta 24 puan toplayarak averajla 4.sırada yer aldı. İlk 14 haftalık devrede sahasında 6 maça çıkan yeşil-beyazlılar, bu maçlarda 1 mağlubiyet, 3 galibiyet ve 2 beraberlik elde etti. Topladığı 11 puanla en fazla puan toplayan sekizinci takım olan Anadolu Kartalı, özellikle iç sahada gol atma sıkıntısı yaşıyor. Palut’un öğrencileri, sahasında oynadığı 6 maçın 2’sinde gol atamazken, 4’ünde ise toplamda 4 gol sevinci yaşadı. Yeşil-beyazlılar, iç sahada en fazla bir gol atma başarısı gösterdi (Fenerbahçe 1-0, Hatayspor 1-0, Ümraniyespor 1-0, Kasımpaşa 1-1).

İÇ SAHADA EN AZ GOL YİYEN TAKIM

Konyaspor aynı zamanda iç sahada en az gol yiyen takım unvanına sahip. Palut’un öğrencileri, 6 maçta sadece kalesinde 2 gol gördü. Gol yediği bu maçlarda galip gelemeyen Konyaspor (Gaziantep 1-0, Kasımpaşa 1-1), Dünya Kupası sonrası iç sahada oynanacak Alanyaspor mücadelesinde hem az gol yeme serisini sürdürmeyi hedefliyor hem de iç sahada en az gol atan takım unvanını bırakmak istiyor. •SPOR SERVİSİ

Etiketler :