Konyaspor iç sahada başarılı

Süper Lig'in 39. haftasında sahasında karşılaştığı Fatih Karagümrük'ü 5-1 yenmeyi başaran İttifak Holding Konyaspor, bu sezon topladığı 45 puanın 29'unu iç sahada elde etti.
Konyaspor iç sahada başarılı

İttifak Holding Konyaspor sahasında gülüyor. Bu sezon MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda 19 maça çıkan yeşil beyazlılar, 7'sini kazanırken 8'inden de beraberlikle ayrıldı. Sahasında yalnızca 4 kez kaybeden Anadolu Kartalı burada 29 puan topladı. Konya'da maç başına 1,52 puan ortalaması ile oynayan yeşil beyazlılar, iç sahada rakip ağlara 26 gol atarken, kalesinde 18 gol gördü. Bu sezon 21 takımla oynanan Süper Lig'de yeşil beyazlılar, iç saha puan durumunda 10. basamakta yer aldı.

KONYA'DA YALNIZ 4 YENİLGİ

Yeşil beyazlılar, uzun süredir Konya'da mağlubiyet üzüntüsü yaşamadı. Bu sezon içeride toplam 4 yenilgi yaşayan yeşil beyazlılar, Konya'daki son maç kaybını 8 Mart tarihinde 29. hafta müsabakasında Fenerbahçe karşısında 3-0'lık skorla almıştı. Anadolu Kartalı bu sezon içeride diğer yenilgilerini; 7. haftada Başakşehir'e karşı 2-1, 13. haftada Sivasspor'a karşı 1-0 ve 19. haftada Göztepe'ye karşı 3-2'lik skorlarla aldı.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ