Konyaspor iç sahayı kullanamadı!

TÜMOSAN Konyaspor iç saha avantajını rakiplerine hissettiremiyor. Anadolu Kartalı geride kalan 12 maçın altısında seyircisi önünde karşılaşmaya çıktı. Yeşil beyazlılar bu maçlardan 2 beraberlik,1 galibiyet ve 3 mağlubiyet ile 5 puan çıkartabildi.
Konyaspor iç sahayı kullanamadı!

Trendyol Süper Lig 12. Hafta mücadelelerinin ardından milli ara başladı. Ligdeki son maçını deplasmanda oynayan Anadolu Kartalı puan çıkartamadı. Ligde 6 iç, 6 dış saha maçı yapan yeşil beyazlılar 5’er puan topladı. 2022-2023 sezonunda iç sahada daha az puan kazanan Konyaspor 2023-2024 sezonunda da iç saha avantajını kullanamadı. Son galibiyet ise deplasmanda Başakşehir.

deplasman.jpg

3 MAÇ, 8 GOL!

Anadolu Kartalı kendi sahasında İstanbulspor ile berabere kaldıktan sonra Gaziantep FK’yı 2-0 geçmişti. Sahasında Rizespor, Beşiktaş ve Pendik’e kaybeden yeşil beyazlılar sahasında oynadığı son maçta Karagümrük ile 1-1 berabere kaldı. Konyaspor deplasmana iyi başladı. Antalspor ile berabere kalan yeşil beyazlılar, Başakşehir’i İstanbul’da yendikten sonra Ankara’da Ankaragücü ile eşitliği bozamadı. Konyaspor son 3 deplasmanında ise kalesinde 8 gol gördü ve hiç puan çıkartamadı.

 Muhabir
Etiketler :