Konyaspor için büyük tehlike kapıda!

Tümosan Konyaspor bu akşam 20.00’de Trabzonspor sınavına çıkıyor. Sezon başından bu yana devam eden kötü gidişe son vermek isteyen yeşil beyazlılar, Trabzonspor maçından puan çıkaramaması halinde büyük tehlikeyle karşı karşıya kalacak.
Konyaspor için büyük tehlike kapıda!

Bu akşam saat 20.00’de Trabzonspor deplasmanında sahaya çıkacak olan Tümosan Konyaspor’da hedef galibiyet. Sezon başından bu yana kötü günler geçiren Konyaspor’un, Trabzonspor maçında puan almaktan başka çaresi yok. Ligde 10 puanla 16. sırada bulunan yeşil beyazlıları, yine aynı puanla Pendikspor takip ediyor. Pendikspor’un ardından 9 puanla Başakşehir bulunurken, 8 puanlı Samsunspor ve 5 puanlı İstanbulspor Konyaspor’un hemen ensesinde takibini sürdürüyor.

KONYASPOR İÇİN SON VİRAJ!

Konyaspor’un hemen arkasında yer alan rakiplerinin puan ya da puanlar kazanması durumunda yeşil beyazlıları büyük bir tehlike bekliyor. Pazar günü 13.30’da oynanacak olan Pendikspor-Samsunspor maçında beraberlik ya da galibiyet çıkması durumunda Konyaspor’un düşme hattına inmesi kaçınılmaz hale geliyor. Öte yandan, Beşiktaş deplasmanına çıkacak olan Başakşehir’in kazanması halinde de Konyaspor düşme hattına iniyor. Puan tablosuna göre Konyaspor’un Trabzonspor maçında puan ya da puanlar almaktan başka çaresi yok!

 Yazı İşleri Müdürü