Konyaspor için kritik 90 dk!

Trendyol Süper Lig 28. Hafta mücadelesinde Pendikspor, Konyaspor’u konuk edecek. Lig sıralaması için kritik öneme sahip maçta Anadolu Kartalı’nın kazanmak dışında planı yok. Yeşil beyazlılar Başakşehir deplasmanı sonrasında ikinci kez deplasman galibiyeti için sahaya çıkacak.
Konyaspor için kritik 90 dk!

Trendyol Süper Lig 28. Hafta mücadelesinde Pendikspor, Konyaspor’u konuk edecek. Lig sıralaması için kritik öneme sahip maçta Anadolu Kartalı’nın kazanmak dışında planı yok. Hafta içi Beşiktaş’a elenen ve tamamen lige odaklanan Omerovic’in talebeleri Süper Lig’deki ikinci deplasman maçını kazanmak için 90 dakika oynayacak. Pazar günü başlayacak maçta düdük Ümit Öztürk’te olacak.

ii-randevuda-bulusacaklar.jpeg

II. RANDEVUDA BULUŞACAKLAR

Pendikspor ile Konyaspor Pazar günü Süper Lig’de ikinci kez kozlarını paylaşacak. İki takımın 21 Ekim 2023’teki ilk maçını Pendikspor 2-1 kazanmıştı. Ligde peşi sıra gelen Konyaspor ve Pendikspor ateş hattından çıkmak için kritik 90 dakikaya çıkacaklar. Ev sahibi ekipte maç öncesi teknik ekipte değişiklik oldu. Geçen sezonki Konyaspor maçı öncesi göreve gelen İvo Viera ile yollar ayrıldı. Kırmızı beyazlılarda Portekizli Hoca’nın yerine İbrahim Üzülmez ile anlaşıldı.Üzülmez ilk maçına çıkacak.

oynamayacak-futbolcular-001.jpeg
OYNAMAYACAK FUTBOLCULAR

Pendikspor-Konyaspor maçı öncesinde iki takımdaki eksik futbolcular listesi çıkartıldı. Konyaspor’da eksik ve cezalı oyuncu bulunmuyor. Kart sınırına yaklaşan oyuncu da bulunmuyor. Fahrudin Omerovic tam kadro maça hazırlanıyor. Ev sahibinde ise sarı kart cezalısı olan Welinton ve Alpaslan Öztürk, Konyaspor’a karşı oynamayacak. Fredrid Midtsjo, Mame Thiam ve Lusamba ise kart sınırında çıkacak.

ozturkun-karnesi.jpg
ÖZTÜRK’ÜN KARNESİ

Trendyol Süper Lig 28. Hafta mücadelesinde Pendikspor ile Konyaspor karşı karşıya gelecek. Müsabakada Ümit Öztürk görev yapacak. Konyaspor, Ümit Öztürk yönetiminde 18. Maçına çıkacak. Geride kalan 17 maçta Anadolu Kartalı sadece 1 kez kazanabildi. 8 maçını yenilen yeşil beyazlılar 8 kez de sahadan puansız ayrıldı. Ümit Öztürk yönetimindeki son maç Hatayspor-Konyaspor (3-1)Pendikspor Ümit Öztürk yönetiminde 2 kez maça çıktı. Ev sahibi bu maçlardan beraberlikle ayrıldı.
ii-randevuda-bulusacaklar-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :