Konyaspor için kritik hafta!

Konyasporlu taraftar hafta sonu spor müsabakalarına doyacak. 3 temsilcimiz iç sahada zorlu müsabakalara çıkacak. Anadolu Kartalı, cumartesi günü Alanyaspor’u konuk edecek Pazar günü ise 1922 Konyaspor ve Konyaspor Basket, ligde kalmak için zorlu karşılaşmalarda puan arayacak.
Konyaspor için kritik hafta!

Konya’da hafta sonu 3 kritik mücadele oynanacak. Temsilcilerimiz Konyaspor, 1922 Konyaspor ve Konyaspor Basket liglerinde birbirinden önemli maçlara çıkacak. İlk olarak Anadolu Kartalı Konyaspor cumartesi günü sahasında Alanyaspor’u konuk edecek. 32. Hafta alınan Kasımpaşa galibiyetiyle birlikte takımda yüzler gülüyor. Yeşil beyazlılar taraftarlarının desteğiyle maçı kazanmak istiyor.

MAÇLAR 15.00’TE

21 Nisan Pazar günü 15.00’te ise gözler salonda, akıllar sahada olacak. Konyaspor Basket ligin son maçında Ankaragücü ile oynayacak. Dev Kartallar ligde kalmak için bütün şansları zorlayacak ve kendi müsabakasını kazandıktan sonra rakiplerinin kaybını bekleyecek. 1922 Konyaspor ise ligin bitmesine 2 maç kala Fatsa’yı ağırlayacak. 1922 Konyaspor, zorlu maçta 1 puan çıkarması ligde kalmaya yetecek.

 Muhabir
Etiketler :