Konyaspor için Marin Anicic iddiası!

Konyaspor'un Kazakistan ekibi Astana'da görev alan Marin Anicic'i renklerine bağlamak istediği iddai edildi. 29 yaşındaki oyuncunun kulübüyle Şampiyonlar Ligi maçı oynadıktan sonra Konyaspor ile sözleşme imzalayacağı kaydedildi.
Konyaspor için Marin Anicic iddiası!

Stoper transferi için çalışmalarını sürdüren Konyaspor'un Kazakistan ekibi Astana'da görev alan Marin Anicic ile görüştüğü belirtildi. Yeşil beyazlılar, 29 yaşındaki Boşnak stoperi kadrosuna katarak savunmayı güçlendireceği belirtildi. Marin Anicic'in Temmuz ayında oynanacak Şampiyonlar Ligi ön eleme maçlarının ardından yeşil beyazlı takıma imza atması hedefleniyor. Astana'yla 31 Aralık 2019'a kadar sözleşmesi devam eden deneyimli stoper, bu sezon 26 maçta görev alırken 3 gol, 2 asist kaydetti. Transferde Aykut Kocaman'ın Boşnak yardımcısı Fahrudin Omerovic'in bizzat rol oynadığı ifade edildi.

SAVUNMAYA ÖZEL ÖNLEM

Anadolu Kartalı’nda geçen sezon savunmada yaşanan sıkıntılar göz önünde bulundurularak bu sezon defansa özel önlem alınmak isteniyor. Yeşil beyazlılarda stoper oyuncularından Uğur Demirok ile yollar ayrılacak. Sakatlığı bulunan ve beklentileri karşılayamayan Fallou Diagne’nin durumu ise belirsizliğini koruyor. Anadolu Kartalı’nda 36 yaşındaki stoper Ali Turan ile de yola devam edilecek. Bu şartlar da düşünülerek Marin Anicic'in transfer edileceği ve stoperin garantiye alınacağı dile getirildi.