Konyaspor ile Alanyaspor rekabetinde beraberlik yok

İttifak Holding Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Pazar günü konuk edeceği Aytemiz Alanyaspor ile daha önce oynadığı 11 maçın 6'sından galibiyetle ayrıldı. Yeşil beyazlılar rakibiyle hiç berabere kalmazken, 5 karşılaşmada da sahadan yenik ayrıldı.
Konyaspor ile Alanyaspor rekabetinde beraberlik yok

Spor Toto Süper Lig'de 30. haftayı Kasımpaşa deplasmanında aldığı 1-1'lik beraberlikle kapatan İttifak Holding Konyaspor, 32. hafta maçında 21 Mart Pazar günü Aytemiz Alanyaspor'u konuk edecek. MEDAŞ Konya Büyükşehir Belediye Stadyumu'nda saat 13.30'da başlayacak karşılaşmayı hakem Koray Gençerler yönetecek. Yeşil beyazlılar, Alanya temsilcisiyle tarihindeki 12. maçına çıkacak. Akdeniz ekibiyle daha önce Süper Lig ve Türkiye Kupası maçlarında 11 kez karşılaşan Anadolu Kartalı, 6 kez kazanırken, 5 maçta da sahadan mağlubiyetle ayrıldı. Ekipler arasında berabere biten maçın olmaması dikkat çekti.

SON GALİBİYET 2019'DA

İttifak Holding Konyaspor, Pazar günkü rakibi Aytemiz Alanyaspor'a karşı son galibiyetini 6 Mayıs 2019 tarihinde deplasmanda oynadığı maçta 4-2'lik skorla almıştı. Bu maçın ardından Akdeniz ekibiyle 3 kez daha karşılaşan Anadolu Kartalı, üçünden de mağlup ayrıldı. Yeşil beyazlılar ile Alanyaspor arasında bu sezonun ilk yarısında deplasmanda oynanan müsabakayı ev sahibi ekip 1-0'lık skorla kazanmıştı. İttifak Holding Konyaspor, Alanyaspor ile geride kalan 11 maçta 24 gol atarken, kalesinde ise 17 gol gördü.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU / YENİ HABER GAZETESİ