Konyaspor ile anılmıştı.. Niang kimdir, nasıl bir oyuncu?

Forvette eksikleri bulunan Konyaspor için Fransız basını önemli bir ismin yeşil beyazlıların listesinde olduğunu duyurdu. L'Equipe göre; Yeşil-beyazlılar Senegalli forvet M'Baye Niang'ın peşine düştü. Oyuncunun güncel piyasa değeri 2.50 Milyon Euro.
Konyaspor ile anılmıştı.. Niang kimdir, nasıl bir oyuncu?

Forvette eksikleri bulunan Konyaspor için Fransız basını önemli bir ismin yeşil beyazlıların listesinde olduğunu duyurdu. L'Equipe göre; Yeşil-beyazlılar Senegalli forvet M'Baye Niang'ın peşine düştü. Haberin detayında TÜMOSAN Konyaspor'un yanı sıra İspanya ikinci lig ekibi Las Palmas'ında Niang'ı renklerine bağlamak için harekete geçtiği ve iki takımın da oyuncuya teklif götürdüğü yazıldı.

niang.jpg

Öncelikli olarak santrafor bölgesinde oynayan M'Baye Niang sağ ve sol kanatta da görev yapabiliyor. Oyuncu Fransa Auxxerre takımıyla sözleşmesinin bitmesinin ardından kulüpsüz statüsünde yer alıyor. Kariyerini Fransa ve İtalya Seri A'da parlatan Niang, Stade Rennais'te 92 maçta 30 gol, 9 asist, Milan'da ise 79 maçta 12 gol, 9 asist yapmıştı. Oyuncu son takımı Auxxerre'de ise 32 maçta 7 gol katkısı yaptı.

 Muhabir
Etiketler :