Konyaspor, İstanbulspor karşısında! Bitsin bu hasret!

Anadolu Kartalı evinde galibiyet peşinde. Ligdeki son galibiyetini 14. haftada Kayserispor deplasmanında alan yeşil beyazlılar, 22. hafta mücadelesinde İstanbulspor’u devirip hem moral depolamak hem de taraftar desteğini yeniden kazanmak istiyor.
Konyaspor, İstanbulspor karşısında! Bitsin bu hasret!

“ATAKLARI İYİ KULLANIN”

Konyaspor için kazanma vakti. Ligin ikinci yarısında üst üste puanlar kaybeden Konyaspor artık çıkış yakalamak istiyor. Takımının başında ligde gol sevinci yaşayamayan Aleksandar Stanojevic olumsuz havayı dağıtmak için çalışmalarını tamamladı. 49 yaşındaki Hoca, oyuncularına ceza sahasında yakaladıkları atakları verimli kullanmaları için eksiklerini anlattı, beklentilerini tek tek söyledi.

GÖZLER DİOUF’TA

Stanojevic’in hücumdaki en büyük yardımcısı ise Mame Diouf olacak. Takımın en skoreri olan Senegalli golcü bir süredir devam eden gol orucunu taraftarın önünde bozmaya çalışacak. Ligin en çok gol yiyen takımıyla karşılaşacak olan yeşil beyazlılar rakibin savunma zafiyetini kullanacak. Medaş Büyükşehir Belediye Stadyumu’nda 17.00’da oynanacak mücadelede Ümit Öztürk görev alacak.

TAKIM MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

Konyaspor, Spor Toto Süper Lig'in 22. haftasında İstanbulspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Koyuncu Grup Kayacık Tesisleri’nde Çarşamba günü akşam yapılan antrenman ile tamamladı. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic yönetimindeki idman core çalışmasıyla başladı. Sahada koşu, ısınma, koordinasyon ve çabukluk çalışmalarıyla devam eden antrenman, pas ve şut çalışmalarının ardından yapılan taktiksel ve bireysel çalışmalarla sona erdi. Takım artık maç saatini bekliyor.

MUHAMMET DEMİR OYNAMAYACAK

Konyaspor’da Muhammed Demir’in maçta görev alması beklenmiyor. Diouf’tan sonra takımın gol yükünü çeken Muhammed Demir’in Beşiktaş maçı sonrasında omzundaki sakatlığı devam ediyor. Rakip İstanbulspor’da sağ bek Duhaney’in sakatlığı nedeniyle oynaması tahmin edilmezken, sarı siyahlılarda 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor.

DÖNÜŞÜM TRİBÜN PROJESİNE DEVAM

Konyaspor'un, ‘Doğanın Pili Bitmesin' sloganıyla hayata geçirdiği ve büyük beğeni toplayan Dönüşüm Tribün Projesi, İstanbulspor maçında devam edecek. Stadyumun Güney Üst C bloğunda yer alacak Dönüşüm Tribünü, 2 Şubat Perşembe günü saat 17.00’da oynanılacak İstanbulspor maçında da taraftarlara ev sahipliği yapacak. Projeye katılmak isteyenlerin, 5 adet atık pili Stadyum Passolig Gişesi yanına kurulan pil dönüşüm standına bırakmaları gerekiyor. Atık pilleri teslim edenler, stand görevlisinden maç biletini yükletebilecek.

MAÇ BİLGİSİ

Stat: Medaş Büyükşehir Stadyumu

Hakemler: Ümit Öztürk, Cem Özbay, Yusuf Bozdoğan
Saat: 17:00
Yayın: Beın Sports

MUHTEMEL 11'LER

KONYASPOR
Sehic
Ahmet Oğuz
Adil Demirbağ
Calvo
Guilherme
Paz
Soner Dikmen
Michalak
Endri
Muric
Diouf

TD: Aleksandar Stanojevic

İSTANBULSPOR
Jensen
Ali Yaşar
Okan Erdoğan
Mehmet Yeşil
Mehremic
Aksu
Lokilo
Muammer Sarıkaya
Ba
Ethemi
Eze

TD: Fatih Tekke

UFUK KENDİRCİ / YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :