Konyaspor-İstanbulspor maçı gündeme girdi!

2023-2024 sezonunun ilk haftasında sahasında İstanbulspor ile beraberliği bozamayan Konyaspor, maçın oynandığı gün en çok arama motorunda aranan 3. gündem maddesi oldu. Kırmızı kart, penaltı ve tartışmalar kullanıcıların maça olan ilgisini arttırdı.
Konyaspor-İstanbulspor maçı gündeme girdi!

Süper Lig 1. hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında İstanbulspor'u konuk etti. 2023-2024 sezonunda birçok ilkinin yaşandığı karşılaşmada penaltı kararı, 3 kırmızı kart ve saha içerisinde tartışmalar sonrası mücadele arama motorunda en çok takip edilen 3. gündem maddesi oldu. Konya Stadyumu boş kalmasına karşın maçtaki gelişmeleri 50 binden fazla kullanıcı maçı takip etti.

reyting-konyaspor.png

NE OLMUŞTU?
Süper Lig'de yeni sezonda ilk beraberlik Konyaspor-İstanbulspor maçında geldi. Müsabaka 1-1 sona erdi. İlk penaltıyı İstanbul ekibi kullandı, ilk penaltıyı kurtaran kaleci ise Konyaspor'un 1 numarası Paul Bernadoni'ydi. Gergin geçen maçta Burak Pakkan 3 kez kırmızı kartına başvurdu. İnternette maçın oynandığı gün en çok Galatasaray sonra Ronaldo konuşulurken, Konyaspor 3. gündem maddesi oldu.

 Muhabir
Etiketler :