Konyaspor-İstanbulspor, Maçta her şey var kazanan yok!

Konyaspor sahasında 1 puana razı oldu. Yeşil beyazlılar 6. Dakikada geriye düştüğü mücadelede 86. Dakikada Sokol ile beraberliği kurtardı. Maçta tansiyon hiç düşmezken 3 kırmızı kart ve 1 penaltı çalındı. 90 dakika 1-1 sona erdi.
Konyaspor-İstanbulspor, Maçta her şey var kazanan yok!

Trendyol Süper Lig 2023-2024 sezonu ilk hafta maçında Konyaspor, İstanbulspor’u konuk etti. Yeşil beyazlılar sahasında karşılaşmaya istekli başladı ancak konuk ekip ilk pozisyonda fileleri havalandırdı. Sol kanatta gelişen atakta Santos’un penaltı noktasına kestiği topu İbrahim Yılmaz sert bir şutla 6. Dakikada takımını öne geçirdi. Gol sonrası İstanbulspor tamamen savunmaya çekilerek bekledi.

yeni-transferler-sahada.jpg

SOKOL BERABERLİĞİ SAĞLADI
Anadolu Kartalı kilidi açacak gol bulamayınca 45 dakika 1-0 İstanbulspor’un üstünlüğü ile sona erdi. İkinci yarı çok gergin geçti. Önce İstanbulspor’dan 73. Dakikada Ali Yaşar ikinci sarı karttan oyundan atıldı. Daha sonra Kahraman ve Loshej arasındaki tartışmada Adil ve Okan Erdoğan kırmızı kart gördü. Tartışmaya kenardan futbolcular da dahil oldu. Konyaspor beklediği golü 86. Dakikada buldu.

foto-2-kopya.jpg

PAUL PENALTIYI KURTARDI
Konyaspor atağında ceza alanın içinde topu uzaklaştıramayan İstanbulspor savunması topu Sokol’a kaptırdı. Çikalleshi düzgün bir şutla topu 86. Dakikada ağlara gönderdi. Konyaspor oyunda ağırlığını arttırırken Ahmet Oğuz’un eline çarpan topta sarı siyahlılar penaltıyı Emir Kaan ilekullandı. Ancak Paul Bernardoni penaltıyı kurtardı. Oyunun geri kalanında gol sesi çıkmadı ve mücadele 1-1 sona erdi.

 Muhabir
Etiketler :