Konyaspor-İstanbulspor, Tarihe geçen mücadele!

Konyaspor'un İstanbulspor'u ağırladığı ve 1-1 biten maç birçok ilkleriyle 2023-2024 sezonuna damga vurdu. Sezonun berabere biten ilk maçında en erken gol atılırken, ilk kırmızı kart ve ilk kez penaltı noktasına gidildi.
Konyaspor-İstanbulspor, Tarihe geçen mücadele!

Konyaspor'un İstanbulspor'u ağırladığı ve 1-1 biten maç birçok ilkleriyle 2023-2024 sezonu damga vurdu. İstanbulspor'un 6. dakikada İbrahim Yılmaz ile bulduğu gol şu ana kadar atılan en erken gol oldu. Oyundaki gerginlik ise dikkat çekti. Burak Pakkan'ın yönettiği müsabakada 3 kırmızı kart çıktı. Ligin ilk kırmızı kartı 73. dakikada Ali Yaşar'a çıktı. Diğer kırmızı kartlar Adil Demirbağ ve Okan Erdoğan'a verildi.

mac-2.jpg

BİRÇOK İLK YAŞANDI
Süper Lig'de ilk beraberlik Konyaspor- İstanbulspor maçında çıktı. Mücadelede iki takım 1 puana razı olurken, yeni sezonun ilk penaltısı Konya'da çalındı. İstanbulspor adına Emir Kaan Gültekin beyaz noktaya gitti. Ancak Konyaspor kalecisi Paul Bernardoni penaltıyı kurtardı. Konyaspor'un ilklerinde ise ilk sarı kart Ahmet Oğuz'a gösterildi. İlk gol ise Anadolu Kartalı adına Sokol Çikalleshi'den geldi.

 Muhabir
Etiketler :