Konyaspor kabus gibi bir sezon geçiriyor

2021-2022 sezonunu başarıyla tamamlayan ve yeni sezona transferlerle girerek Avrupa hedefi koyan Arabam.com Konyaspor kabus gibi bir sezon geçiriyor..
Konyaspor kabus gibi bir sezon geçiriyor

2021-2022 sezonunu başarıyla tamamlayan ve yeni sezona transferlerle girerek Avrupa hedefi koyan Arabam.com Konyaspor kabus gibi bir sezon geçiriyor. Avrupa’da erken havlu atan, kupada son 16 turunda elenen Kartal, yaşadığı puan kayıplarıyla yukarısı ile makas farkı giderek açtı.

İSTİKRARLI PUAN KAYBI!

Geçtiğimiz sezonu üçüncü sırada kapatan Arabam.com Konyaspor 2022-23 sezonunda hayal kırıklığı yaşıyor. Yeşil beyazlılar Avrupa arenasındaki şok Vaduz yenilgisiyle başladığı ligde, yaşadığı dalgalı performansı yerini son haftalarda mağlubiyet serisine bıraktı. Son galibiyetini 13 Kasım tarihinde Kayserispor deplasmanında alan Kartal, artık beraberlik bile alamadan 90 dakikayı tamamlıyor.

KUPADA DA YOK

Ligdeki kötü gidişi kupada unutmak isteyen Konyaspor istediğini kupada da bulamadı. Puan kayıpları sonrası yönetimin teknik heyetteki “kan değişimi” operasyonu ilk iki maçta sonuç vermedi İlk maçına Gaziantep FK maçında kupada çıkan Aleksander Stanojevic 90 dakikası 0-0 biten maçta penaltılarda turu kaybetti. Ligdeki ilk maçında ise 49 yaşındaki Teknik Adam MKE Ankaragücü’ne kazanamadı.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :