Konyaspor, Kadıköy'ü Fenerbahçe'ye dar etti!

İttifak Holding Konyaspor, Süper Lig'in 8. haftasında deplasmanda karşılaştığı Fenerbahçe'yi 2-0 yendi. Yeşil beyazlılar böylelikle rakibinin namağlup unvanını sona erdirmiş oldu.
Konyaspor, Kadıköy'ü Fenerbahçe'ye dar etti!

Süper Lig'in 8. haftasında İttifak Holding Konyaspor, Ülker Stadyumu'nda Fenerbahçe'yle karşılaştı. Maçın ilk devresinde sarı lacivertlilerden Pelkas takımını öne geçiren golü kaydetti. Gol incelemesi için VAR'a giden hakem Ali Şansalan, öncesinde topun Valencia'nın eline çarptığını belirterek golü iptal etti. İlk yarı 0-0 sona erdi.

İKİNCİ YARIDA 2 KURŞUN

İttifak Holding Konyaspor, ikinci devrede rakibinden daha üstün bir oyun ortaya koydu. Yeşil beyazlılarda Jevtovic, 67. dakikada dönerek yaptığı vuruşla topu ağlara yolladı. Karşılaşmanın 77. dakikasında Artem Kravets, Abdülkerim Bardakçı'nın pasında topu ağlara yolladı. Karşılaşma İttifak Holding Konyaspor'un 2-0'lık üstünlüğü ile sona erdi.

FENERBAHÇE'NİN SERİSİ SONA ERDİ

Bu skorla Fenerbahçe'nin yenilmeme serisi de sona ermiş oldu. Bu sezon namağlup yoluna ilerleyen ve son 4 maçını üst üste kazanan sarı lacivertlilerin bu serisi Konyaspor mağlubiyetiyle sona ermiş oldu.

HÜSEYİN KOYUNCUOĞLU