Konyaspor-Karagümrük, 1 maçtan fazlası!

Konyaspor’un rakibi Fatih Karagümrük. Ligdeki kötü gidişatı durdurmak isteyen Hakan Keleş’in talebeleri Pazar günü mutlak 3 puan için sahaya çıkacak. Taraftar desteğinin beklendiği mücadele öncesinde iki takımın puan durumu birbirine yakın. Maçta düdük Mert Güzenge’de olacak.
Konyaspor-Karagümrük, 1 maçtan fazlası!

Trendyol Süper Lig 11. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Fatih Karagümrük’ü konuk edecek. Ligde 6 maçlık galibiyet hasreti çeken Anadolu Kartalı, taraftar desteğiyle kötü gidişata son vermek istiyor. Hafta içi kupada üst tur bileti alarak moral bulan yeşil beyazlılarda mutlak hedef 3 puan. Teknik Direktör Hakan Keleş, kupa sonrası ligde ilk kez yeşil beyazlı taraftarlara merhaba diyecek.

kiyasiya-rekabet-var-001.jpeg

PUAN FARKI 1
Mücadele iki takım içinde 6 puan değeri taşıyor. Son galibiyetini 2 ay önce Başakşehir deplasmanından alan Anadolu Kartalı 9 puan ile 15. Sırada maça çıkıyor. Konuk takımda da durum çok farklı değil. İstanbul ekibi geride kalan 10 maçta 2 galibiyet, 4 beraberlik ve 4 mağlubiyet ile 10 puan ile 13. Sırada. Ateş hattına yaklaşmak istemeyen iki takım 3 puan için sahaya çıkacak.

eksik-ve-cezalilar-001.jpg

7. RANDEVU!

TÜMOSAN Konyaspor ve Fatih Karagümrük Pazar günü 7. Randevuda karşı karşıya gelecekler. Süper Lig’de geride kalan 6 müsabakaya bakıldığında yeşil beyazlılar 2 kez, kırmızı siyahlılar 2 kez kazanmış, 2 maç ise beraberlikle sonuçlanmıştı. Konyaspor bu maçlarda 15 kez topu ağlara gönderdi, 10 kez topu filelerinden çıkardı. Puan durumunda birbirine yakın olan iki takımın mücadelesi öncesinde ligdeki son maç Konya’da oynanmış, karşılaşma karşılıklı gollerle 1-1 sona ermişti.

eksik-ve-cezalilar-001.jpeg

Eksik ve cezalılar

Konyaspor’da zorlu maç öncesinde eksik ve cezalı futbolcusu bulunmuyor. Anadolu Kartalı’nda Ahmet Oğuz’un cezası Adana Demirspor maçında sona erdi. Hakan Keleş’in forma vermesi durumunda oynayabilecek. Yeşil beyazlılarda uzun süredir oynamayan Muhammet Demir haricinde oynamayacak futbolcusu yok. Karagümrük’te ise sakatlığı bulunan Lasagna, cezası Shukurov maçta yok.

tarihe-gecen-maclar-2-001.jpg

Tarihe geçen maçlar

Konyaspor ve Karagümrük arasında bazı maç sonuçları tarihe geçti. İşte unutulmayan maçlar.
En Farklı Galibiyet (5 - 1) 02.05.2021
En Farklı Mağlubiyet (1 - 2) 1 fark, 3 kez, sonuncusu: 30.04.2022
En Gollü Maç (5 - 4) Toplam 9 gol, 08.02.2022
En Gollü Beraberlik (3 - 3) Toplam 6 gol, 08.01.2023

tarihe-gecen-maclar-1-002.jpg

 Muhabir
Etiketler :