Konyaspor-Karagümrük, Galibiyet vizesi çıkmadı!

37. haftanın açılış maçında Konyaspor son iç saha maçında Fatih Karagümrük ile oynadı. Moreno ile 40. Dakikada skoru bulan yeşil beyazlılar, 45+6’da Diagne’ye engel olamadı. Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic devre arasında hakeme itirazdan iki sarı karttan oyun dışı kaldı. İkinci yarıda başka gol sesi çıkmadı mücadele 1-1 sonuçlandı.
Konyaspor-Karagümrük, Galibiyet vizesi çıkmadı!

Spor Toto Süper Lig 37. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Fatih Karagümrük’ü ağırladı. Yeşil beyazlıların 2022-2023 sezonunda iç sahadaki son maçında Hakem Yasin Kol görev yaptı. Anadolu Kartalı karşılaşmaya hızlı başladı. Kanatlardan destek olan ofans oyuncuları kırmızı siyahlıların kalesinde etkili oldu. 40. Dakikada Ahmet Oğuz’un ortasında Moreno ağları havalandırdı.

oyun.jpg

STANOJEVİC KIRMIZI GÖRDÜ
İlk yarının böyle bitmesi beklenirken konuk ekip Diagne ile skoru eşitledi. Feghouli’nin pasında Senagalli gol buldu. İlk yarının son dakikasında gelen gol sonrası Teknik Direktör Aleksandar Stanojevic çok sinirlendi. Devre arasına girilirken Stanojevic, Yasin Kol’un yönetiminden memnun olmadığı tepkisiyle gösterdi. Hakem Yasin Kol, Stanojevic’e önce sarı sonra kırmızı kart gösterdi.

oyun-2-001.jpg

TEMPO DÜŞTÜ
İkinci yarıda tempo ilk yarıya göre çok düşüktü. Konyaspor oyunda ağırlığını arttırmak istedi ancak pozisyon bulmakta zorlandı. Emreli’nin oyuna girmesiyle yeşil beyazlılar ofansta gücü artması beklenirken, Karagümrük ekibi pozisyon vermedi. Kırmızı siyahlılar, savunmayı kurduktan sonra özellikle Lobyanidze ve M’Baye Diagne ile skor üretecek ataklardan faydalanamadı. Maç 1-1 bitti.

KONYASPOR
Sehic, Ahmet Oğuz, Calvo, Adil, Guilherme, Boucha, Soner, Moreno, Pozuelo, Michalak, Mame Diouf
Teknik Direktör: Aleksandar Stanojevic

V.F KARAGÜMRÜK
Viviano, Biraschi, Rodrigues, Lobjanidze, Diagne, Frei, Levent Mercan, Lawrance, Ozdoev, Feghouli, Baniya.

Teknik Direktör: Alparslan Erdem

Stat: Medaş Büyükşehir Belediyesi
Hakemler: Yasin Kol
Yayın: Bein Sports 1

İlgili Haberler
 Muhabir
Etiketler :