Konyaspor-Karagümrük, Geceye damga vuran karar!

Konyaspor’un penaltı kazandığı 90+4’teki pozisyonla ilgili farklı hakem yorumları geldi. Sokol ile Braschi arasındaki pozisyonda Hakem Mert Güzenge önce devam ettirmiş, VAR’dan uyarı gelmişti. Hakem yorumcuları yayıncı kuruluşta pozisyonu değerlendirdi, penaltı kararı doğru bulundu.
Konyaspor-Karagümrük, Geceye damga vuran karar!

Konyaspor-Karagümrük maçının son dakikalarında çalınan penaltı İstanbul ekibinde infial oluşturdu. Maçın hakemi Mert Güzenge Braschi’nin Sokol’u 90+4’te çektiği pozisyonda devam kararı vermiş, VAR’dan gelen uyarı sonrasında penaltı kararı verilmişti. Sokol 90+7’de penaltı golünü filelere gönderdi ve maç berabere sonuçlandı. Pozisyonla ilgili yayıncı kuruluşta karar değerlendirildi.

karar-dogru.jpg

“HAKEM KARARI DOĞRU”
Bülent Yıldırım, Konyaspor lehine verilen penaltı pozisyonunun doğru olduğunu belirtti. Bahattin Duran, Braschi’nin Cikalleshi’ye yaptığı hareket benim için de hakem gibi penaltı ve sarı kart” ifadesini kullandı. Deniz Çoban ise savunma oyuncusunun Sokol’u çektiğini ancak net kanıt olmadığını söyledi. Hakem yorumcuları bir diğer pozisyon olan Serdar-Calvo pozisyonunda yanlış karar verildiği belirtildi.

 Muhabir
Etiketler :