Konyaspor-Kasımpaşa, Hasret sona erdi!

Lige verilen milli ara sonrasında Konyaspor sahasında Kasımpaşa’yı ağırladı. Yağmurun etkili olduğu maçta 64. Dakikada Sokol Çikalleshi, 77. Dakikada ise Guilherme Sitya golleri buldu. Anadolu Kartalı Başakşehir maçı sonrası 83 gün sonra 3 puanı hanesine yazdırdı.
Konyaspor-Kasımpaşa,  Hasret sona erdi!

Trendyol Süper Lig 13.hafta mücadelesinde Konyaspor, Kasımpaşa’yı konuk etti. Galibiyet hasreti çeken Anadolu Kartalı karşılaşmaya etkili başladı. Yeşil beyazlılar, Cicaldau ve Moreno ile pozisyonlardan faydalanamadı. 17. dakikada tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Sadık Çiftpınar, Ahmet Oğuz’a ceza alanın içinde çektiği şut sonrası hamle yaptı ancak penaltı itirazlarından sonuç çıkmadı.

aw084672-02-kopya.jpg

SOKOL KİLİDİ ÇÖZDÜ!


İlk yarıda gol anonsu yapılmadı. İkinci yarının başında ise yağmur çok etkili oldu. Stadyum zemininde herhangi bir bozulma olmazken, futbolcuların oyunu zorlaştı. Buna karşın Sokol gol atmayı başardı. Moreno’nun sol kanattan verdiği pası arka direkte değerlendiren Sokol Çikalleshi 64. Dakikada maçtaki kilidi çözdü. (1-0) Kasımpaşa gol sonrası defans hattında riskler aldı ve pozisyonlar verdi.

aw084672-12-kopya.jpg

83 GÜNLÜK HASRET


Kaptan Guilherme sakatlığı sonrası çıktığı ilk maçta takımı adına ikinci golü attı. Anadolu Kartalı’nın hızlı atağında orta sahadan topu kapan Guilherme dripling yaptı ve kaleci ile karşı karşıya geldi. Kaptan 77. Dakikada skoru 2-0 yaptı. Karşılaşmada başka gol olmadı. Milli ara sonrası Konyaspor çıktığı ilk maçta Kasımpaşa’yı iki farklı golle yendi, Konyaspor 83 gün sonra kazanmayı başardı.

Kaynak:YENİ HABER

 Muhabir
Etiketler :