Konyaspor-Kasımpaşa, Maçtan son notlar!

Konyaspor, Kasımpaşa’yı ağırlıyor. Ligde kara bulutları dağıtmak isteyen Anadolu Kartalı 13. Haftada oynayacağı Kasımpaşa maçıyla yeniden çıkışa geçmenin planlarını yapıyor. Hakan Keleş oyuncularından beklentilerini dile getirdi.
Konyaspor-Kasımpaşa, Maçtan son notlar!

Trendyol Süper Lig 13. Hafta mücadelesinde Konyaspor sahasında Kasımpaşa’yı konuk edecek. Ligde galibiyet hasreti devam eden Anadolu Kartalı’nda milli arada teknik heyetle futbolcularla zaman geçirdi. Hakan Keleş oyuncularına oyun sistemini anlattı ve onlara ne kadar güvendiğini ifade etti. Direnç Tonusluoğlu’nun yöneteceği maç 16:00’da başlayacak. Parola mutlak 3 puan olarak belirlendi.

rekabette-konyaspor-onde-002.jpg

TARAFTAR MAÇA ÇAĞRILDI

Kasımpaşa maçı öncesinde yeşil beyazlılarda taraftarlar maça davet edildi. Futbolcular 500 taraftarın maç biletini karşılama kararını sosyal medyadan bildirirken, antrenman sonrası yapılan konuşmalarda yeşil beyazlıları tribüne çağırdılar. Son olarak Başakşehir maçında 3 puan kazanan Anadolu Kartalı Kasımpaşa maçıyla çıkış arıyor. Kayseri yenilgisiyle üst sıralardan ayrılan rakip ise telafi için sahada.

tarihe-gecen-maclar.jpg

Rekabette Konyaspor önde!

Konyaspor-Kasımpaşa maçında takımlar 25. Randevuda buluşacaklar. Konya’daki mücadele öncesi geride kalan 24 maçta Konyaspor 10, Kasımpaşa 5 kez sahadan 3 puan ile ayrıldı. 9 müsabakada ise puanlar bölüşüldü. Konyaspor rakip kaleye 42 gol attı, Kasımpaşa 33 golle karşılık verdi. Son mücadele 2022-2023 sezonunda İstanbul’da oynandı. Anadolu Kartalı 1-0 geriye düştüğü maçı 2-1 kazandı. Hakan Keleş’in talebeleri 8 haftalık galibiyet hasretini bitirmek için sahaya çıkacak.

rekabette-konyaspor-onde-003.jpg

Tarihe geçen maçlar

Konyaspor-Kasımpaşa maçlarında unutulmayan skorlar belirtildi. Skorlarda Konyaspor baz aldındı
En Farklı Galibiyet (1 - 4) 3 fark, 2 kez, sonuncusu: 05.10.2019
En Farklı Mağlubiyet (4 - 0) 23.05.2012
En Gollü Maç (4 - 4) Toplam 8 gol, 18.02.2022
En Gollü Beraberlik (4 - 4) Toplam 8 gol, 18.02.2022

eksik-ve-cezalilar.jpeg

Eksik ve cezalılar!

Konyaspor 2 oyuncusundan faydalanamayacak. Yeşil beyazlılar çapraz bağ ameliyatı olan Muhammet Demir ve bağ yırtığı yaşayan Gökhan Töre Kasımpaşa maçında forma giyemeyecek. Diğer yandan yeşil beyazlılarda sarı kart sınırında bulunan Francisco Calvo, kart görmesi halinde 14. Hafta oynanacak Alanyaspor deplasmanında yerini alamayacak. Kasımpaşa’da ise sakatlığı bulunan Bastien ve Erdem Çetinkaya maçta oynamayacak. Kenneth Omeruo, Aytaç Kara ve Sadık Çift kart sınırında oynayacaklar

tarihe-gecen-maclar-001.jpg

 Muhabir
Etiketler :