Konyaspor-Kayserispor, İki takımda son gelişmeler

Anadolu Kartalı havayı bozmak istemiyor. Spor Toto Süper Lig 33. Hafta mücadelesinde Kayserispor’u yarın sahasında konuk edecek olan Konyaspor, Kasımpaşa ve Trabzonspor galibiyetleri sonrası serisine sarı kırmızılıları da eklemek istiyor. Mücadele 16.00’da başlayacak.
Konyaspor-Kayserispor, İki takımda son gelişmeler

Konyaspor, Kayserispor’u ağırlayacak. 33. Hafta mücadelesinde sarı kırmızılılar ile oynayacak olan yeşil beyazlılar, galibiyet havasından çıkmak istemiyor. Kasımpaşa deplasmanından alınan galibiyet sonrasında geçen hafta bordo mavilileri de yenen Konyaspor, seriye Kayserispor’u da yazmak istiyor. Konya Stadyumu’nda Pazar günü oynanacak mücadelede düdük Tugay Kaan Numanoğlu’nda.

konyaspor.jpg

FARKI AÇMAK İSTİYORLAR
32. haftayı bay geçerek Konya’ya dinlenerek gelen olan Çağdaş Atan’ın talebeleri Yukatel Kayserispor ise ligde pozitif oyunuyla dikkat çeken ekiplerinden. Sarı kırmızılılar ligde en son oynadıkları Adana Demirspor maçını 5-3 kaybetmişti. Mame Thiam ile skor bulan deplasman takımı, Konyaspor’u yenerek puan durumunda yeşil beyazlıların kendisine yaklaşmasına izin vermek istemiyor.

rekabette-konyaspor-onde-1.jpg

REKABETTE KONYASPOR ÖNDE

Konyaspor ve Kayserispor 30. Randevuda karşılaşacak. Süper Lig maçları bakıldığında iki takım bugüne kadar 29 kez karşı karşıya geldi. Konyaspor rekabette 13 galibiyet, 9 beraberlik ve 7 yenilgi ile sahadan ayrıldı. 38 kere fileleri havalandıran yeşil beyazlılar, 27 kere meşin yuvarlağı kalesinde gördü. Ligdeki ilk maçta ise Kayserispor sahasında Konyaspor’a 2-1 geçildi. Ev sahibi takım 8. Dakikada Hüseyni ile öne geçmiş 9. Dakikada Calvo beraberliği yakalandıktan sonra Diouf sonuç yakalamıştı.

eksik-ve-cezalilar-raporu.jpeg

EKSİK VE CEZALILAR RAPORU

Süper Lig 33. Hafta mücadelesi öncesi iki takımdaki sakat ve cezalı raporu açıklandı. Buna göre Konyaspor’da Uche Ikpeazu, Endri Çekici, Muhammet Demir ve Robert Muric’in mutlak oynaması beklenmezken takımla çalışmaya başlayan Adil Demirbağ’ın riske edilmesi beklenmiyor. Konuk Kayserispor’da ise cezalı Muhammet Eren, Baran Gezek ve Kaleci Bilal Beyazit Konyaspor’a karşı oynayamayacak. Sakatlığı bulunan sol bek Lionel Carole da zorlu mücadelede takımı yalnız bırakacak.

 Muhabir
Etiketler :