Konyaspor-Kayserispor, Presle başlanacak!

Süper Lig'de hafta sonu Kayserispor'u konuk edecek yeşil beyazlılar, deplasman ekibinin bu sezon maçın ilk 10 dakikasında kalesinde gördüğü yüksek gol yeme istatistiğinden faydalanmak isteyecek. Genellikle ilk yarının 20-30 dakikalarında gol atan Anadolu Kartalı, presini maçın başında uygulayabilirse Kayserispor maçına golle başlayabilir.
Konyaspor-Kayserispor, Presle başlanacak!

Konyaspor'un Kayserispor'u konuk edeceği 33. hafta mücadelesinde iki takımın analizleri ortaya kondu. Yeşil beyazlılar bu sezon rakibinin maç başlangıcındaki zaafından faydalanması bekleniyor. Sarı kırmızılılarda Çağdaş Atan ile birlikte iyi bir futbol ortaya koyan Kayserispor, bu sezon istatistiklerine bakıldığında maçın ilk 10 dakikasında yüksek oranda (yüzde 14) kalesinde gol gördüğü tespit edildi.

pres.jpg

İLK 10 DAKİKA ÖNEMLİ
Ev sahibi Konyaspor'a baktığımızda ise yeşil beyazlılar attığı golün birçoğunu 21-30 ila, 81-90 dakikaları arasında buluyor. Anadolu Kartalı eğer 20. dakikada yakaladığı presi maçın başına çekebilirse skor bulmakta zorlanmayabilir. Diğer yandan iki takım arasındaki maçın gollü bitmesi bekleniyor. Bay hariç son 6 maçından 10 gol atan yeşil beyazlılar ilk golü attıktan sonra bu sezon ilk kez maç kazanmak istiyor.

 Muhabir
Etiketler :