Konyaspor kazanmak için sahada

Konyaspor Spor Toto Süper Ligde 23. Hafta mücadelesinde Fenerbahçe’ye konuk olacak. Ülker Stadyumu’ndaki karşılaşmada düdük Halil Umut Meler de olacak. Zorlu maçta yeşil beyazlılar kötü gidişata Kadıköy’de dur demeye çalışacak.
Konyaspor kazanmak için sahada

Kadıköy’de zorlu randevu. Ligde son haftalarda istediği galibiyeti bir türlü alamayan Konyaspor İstanbul’dan alınacak puanın havayı değiştireceğinin farkında. Ligin en az gol yiyen 3. takımı olan Anadolu Kartalı, savunma bloğuyla sarı lacivertlileri durdurmaya çalışacak. Rakip ligin en çok gol atan takımı Fenerbahçe. Ligin ilk yarısındaki karşılaşmayı Konyaspor tek golle kazanıp 3 puanı yazdırmıştı.

İLK GOL, İLK 3 PUAN
İstatistikler maçın favorisinin Fenerbahçe olduğunu gösterse de iyi kurulacak bir savunma hatta ve gününde olan İbrahim Sehic İstanbul’da puan çıkartabilir. Jorge Jesus’un cezası nedeniyle kulübede Joao Deus çıkacak Aleksandar Stanojevic takımının başında ilk defa gol bulup 3 puanı almak için kolları sıvadı, çalışmalarını bitirdi. Saatler 19.00’yi gösterdiğinde gözler Ülker Stadyumu’nda olacak.

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :