Konyaspor kombine kartlarına talep çıkmıyor!

Konyaspor Stadyumu dolmayabilir. Anadolu Kartalı 29 Temmuz'da genel satışa çıkardığı kombine kartların, taraftar grupları hariç sadece 300 tane satabildi. Taraftarlar fiyatları pahalı, yönetim uygun buluyor. Konu tekrar değerlendirilebilir.
Konyaspor kombine kartlarına talep çıkmıyor!

Konyaspor'da kombineler rağbet görmedi. Yeşil beyazlıların 29 Temmuz Cumartesi günü genel satışa açtığı kombine kartlarına ilgi beklenenden az oldu. Anadolu Kartalı taraftar grupları haricinde yaklaşık 300 kombine kart satabildi. Transferdeki durgunluk ve belirsizlikten dolayı kombinelere talebin az olduğu tahmin edilirken, yeni transferlerin önceki gün açıklanması sonucu yeniden hareket gelebilir.

kombine-taraftar.jpg

"BAZI BÖLÜMLERDEN PARA KAZANMIYORUZ"
Kombinelerdeki durgunluğun sebeplerinden birisinin de taraftarın kombine fiyatlarının yüksek olduğunu düşünmesi yatıyor. Taraftarlar kartların daha uygun yapılarak daha çok seyircinin geleceğini sosyal medyadan belirtirken,Başkan Özgökçen konuyla ilgili olarak, "Maddi olarak zorlu bir süreç geçiriliyor olabilir ama fiyatlar yüksek değil. Bazı kombine bölümlerinden para bile kazanmıyoruz" demişti.

 Muhabir
Etiketler :