Konyaspor Konteyner Kenti'nde geri sayım

Konyaspor, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen Gaziantep’in Nur Dağı İlçesindeki depremzedeler için Konyaspor Konteyner Kenti kuruyor. Konyaspor Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu çalışmaları yerinde izledi

Arabamcom Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ve yönetim kurulu üyelerinden Hakan Faydasıçok, Hakkı Polat, Sertaç Tuza, Halil Erdoğan ve Kamil Yücel, Gaziantep’in Nur Dağı ilçesinde yakın zamanda faaliyete geçecek Konyaspor Konteyner Kenti’ni ziyaret etti.Birlik ve beraberlik bilinciyle bu zor günleri geride bırakılacağının altını çizen Fatih Özgökçen, düşüncelerini aktardı.

konyaspor-konteyner-kentinde-geri-sayim-2.jpg

"DEPREMZEDELERİN YANINDAYIZ"

Başkan Özgökçen, “ Süper Lig’deki her takım gibi Konyaspor’da depremzede vatandaşlarımızın yanında yer almak için çalışmalar gerçekleştirdik. Depremin yaşandığı ilk gün, Konya Store mağazamız ve depolarındaki bütün kışlık ürünlerimizi, deprem bölgesine gönderdik.Yönetim Kurulumuz ve hayırsever iş adamlarımızın iş birliği ile deprem bölgesine 100 adet konteyner gönderdik” dedi.

konyaspor-konteyner-kentinde-geri-sayim-3.jpg

"KONTEYNER SAYISINI ARTTIRDIK"

Konyaspor konteyner kenti ile ilgili bilgi veren Başkan Özgökçen, “Gönderdiğimiz konteynerlerin yeterli olmayacağını düşündük ve şimdilik konteyner sayımızı 150’ye çıkarttık, bu sayımız ileriki zamanlarda artacaktır. Bugün de Gaziantep’e gelerek hem vatandaşlarımızın acısına ortak olduk hem de çalışmalarda son aşamaya gelen Konyaspor konteyner kentini yerinde ziyaret ettik” diye konuştu.

konyaspor-konteyner-kentinde-geri-sayim-4.jpg

UFUK KENDİRCİ- YENİ HABER GAZETESİ

Etiketler :