Konyaspor kötü grafiğini değiştiriyor!

2023-24 sezonunun ilk yarısında deplasmanda sadece 1 maç kazanarak araya giren Anadolu Kartalı, kritik haftalara girildiğinde Pendikspor maçı sonrasında Kasımpaşa maçından da 3 puanı hanesine yazdırdı. Fahrudin Omerovic’in talebeleri son 3 deplasman maçından 7 puan kazanarak döndü.
Konyaspor kötü grafiğini değiştiriyor!

Konyaspor dış saha karnesini düzeltmeye başladı. İlk yarıda deplasmanda sadece 1 maç kazanarak araya giren Anadolu Kartalı, kritik haftalarda Pendikspor maçı sonrasında Kasımpaşa maçından da 3 puanla döndü. Fahrudin Omerovic’in talebeleri son 3 deplasman maçından 7 puan hanesine yazdırdı. Yeşil beyazlılar son 3 iç saha maçından ise 4 puan kazandı ve toplam son 6 maçta 11 puan kazandı.

deplasman-hobisi.png


AVANTAJ KONYASPOR’DA

Anadolu Kartalı ligin geride kalan bölümünde 4 iç saha, 2 deplasman maçı oynayacak. İç sahada yeniden ivme yakalamak isteyen yeşil beyazlılar zorluk derecesi nispeten daha yüksek olan Alanyaspor, Fenerbahçe, Samsunspor ve Galatasaray’ı sahasında konuk edecek. Sivasspor ve Kayserispor deplasmanlarına gidecek. Teknik heyet ilk olarak 42-43 puan baremini planlıyor.

 Muhabir
Etiketler :